Now Reading
Naujas „Sony“ išradimas – išmanusis laikrodis

Naujas „Sony“ išradimas – išmanusis laikrodis

Naujas „Sony“ išradimas - išmanusis laikrodis

Laikas.lt
Parengta remiantis Thebdtoday.com

Technologijų vystymasis nesustoja nei sekundei. Dar visai neseniai paskelbėme, jog „Facebook“ planuoja paleisti savo išmaniuosius telefonus, o dabar sužinojome, jog „Sony Ericsson“ išleidžia į rinką unikalų aksesuarą – „Xperia“ išmanųjį laikrodį su „Android“ operacine sistema ir liečiamu ekranu.

Kaip „Xperia“ išmanusis veikia? Naudojant „Bluetooth“ laikrodžio turėtojas gali belaidžiu ryšiu prisijungti prie „Android“ operacinę sistemą turinčio išmaniojo telefono.

„Sony“  mobiliųjų komunikacijų aptarnavimo padalinio prezidentas Paulas Hamnettas teigia, jog naujas laikrodis leidžia žmogui dar labiau atrasti mobiliąsias pramogas nenaudojant telefono. „Xperia“ vienu mygtuko paspaudimu liečiamajame ekrane gali persijungti iš paprasto laikrodžio į išmanųjį telefoną. Tiksliau, gali pasiekti informaciją, bevieliu ryšiu siunčiamą iš jo išmanaus mobiliojo telefono į „Xperia“.

Laikrodžio 3,3 cm ekrane esantis vibracijos ir aliarmo signalas informuoja apie skambučius iš mobiliojo telefono. Laikrodyje taip pat galima skaityti elektroninius laiškus, tikrinti „Facebook“, „Twitter“ žinutes ir draugų statuso pasikeitimus. 

„Sony Xperia“ išmanusis laikrodis turi 1.3 spalvų OLED ekraną su visomis lietimo galimybėmis ir netgi su multi lietimu, kaip kad padidinimo ir priartinimo opcija judesio pagalba. Visa sistema kontroliuojama tik su vienu mygtuku laikrodžio šone. Laikrodyje naudojama „Bluetooth 3.0“ sistema, kurios pagalba galima kontroliuoti elektroninius laiškus, telefono skambučius, muziką… Deja, laikrodis neturi mikrofono, tad atsiliepti į skambutį turėsite mobiliuoju telefonu.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

„Sony Xperia“  išmanusis laikrodis yra labai lengvas, nes pagamintas iš plastiko. Laikrodžio mechanizmas lengvai nusikabina nuo apyrankės, tad jį galite prisegti kad ir prie kitokio stiliaus apyrankės ar rankinės.

„Sony Xperia“ išmanusis laikrodis kainuoja apie 400 Lt (150 JAV dolerių) internetinėse ir Sony parduotuvėse.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top