Now Reading
Savaitgalio receptas. Vištienos šašlykas su riešutų marinatu

Savaitgalio receptas. Vištienos šašlykas su riešutų marinatu

Savaitgalio receptas. Vištienos šašlykas su riešutų marinatu

Laikas.lt

Šio savaitgalio receptui siūlome virtuvę perkelti į gamtą ir pasimėgauti skaniais vištienos šašlykais, kurie buv marinuoti su… riešutais.

Ingredientai:

vištiena
1 svogūnas
2-3 česnako skiltelės
200 g. kepintų žemės riešutų
druska
pipirai

Gaminimas:

vištieną supjaustyti nedideliais gabalėliais ir ištrinti tokiu mišiniu: smulkiai supjaustyti svogūnai, sukapotas česnakas, kepinti ir sugrūsti žemės riešutai ir augalinis aliejus. Paruoštą mėsą palaikyti 30 minučių. Tada pabarstyti druska ir pipirais. Vištienos gabaliukus verti ant iešmų ir nuolat vartant kepti virš įkaitusių anglių.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Prie karšto šašlyko patiekti aštrų pomidorų padažą.

Skanaus! Daugiau receptų rasite Laikas.lt receptų rubrikoje.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top