Now Reading
Geidžiamiausia „Kino pavasario“ publikos juosta sugrįžta į ekranus

Geidžiamiausia „Kino pavasario“ publikos juosta sugrįžta į ekranus

Geidžiamiausia „Kino pavasario“ publikos juosta sugrįžta į ekranus

Laikas.lt

Trečiasis „Viasat komedijų festivalis“, prisijungęs šiais metais prie festivalio „Kino pavasaris“, sulaukė daugiau nei 13 tūkst. žiūrovų – pustrečio karto daugiau nei pernai. Populiariausias festivalio filmas – prancūzų juosta „Neliečiamieji“ – pelnė ir viso „Kino pavasario“ publikos simpatijų prizą. Nespėjusieji pamatyti šio nuotaikingo filmo, turėtų suskubti, nes ši rekordus sumušusi juosta sugrįžta į didžiuosius ekranus.

„Viasat komedijų festivalio“ filmų auditorija sudarė penktadalį visų „Kino pavasaryje“ apsilankiusių kino mėgėjų. Populiariausia festivalio juosta „Neliečiamieji“ pritraukė trečdalį visų „Viasat komedijų festivalio“ žiūrovų, kurie savo favoritą rinko iš vienuolikos humoro jausmą pasitikrinti kvietusių filmų. Lankomumo rekordus festivalio „Kino pavasaris“ metu sumušęs filmas sugrįžta į didžiuosius ekranus. Nepraleisti puikios progos pamatyti juostą „Neliečiamieji“ kviečia kino centras „Forum Cinemas Vingis“.

„Apie filmą retai kada gali pasakyti, kad jis patiko visiems. Tačiau sąžiningai galiu patikinti, kad negirdėjau ir nemačiau nei vieno, kuris po „Neliečiamųjų“ kino seanso festivalyje būtų išėjęs iš salės be šypsenos. Labai džiaugiuosi, kad dabar šį smagų filmą galės pamatyti dar daugiau žmonių,“– šypsodamas pasakojo „Viasat komedijų festivalio“ organizatorius ir festivalio „Kino pavasaris“ vykdantysis direktorius Algirdas Ramaška.

Jaudinanti ir gerą nuotaiką spinduliuojanti prancūzų komedija „Neliečiamieji“ pasakoja, kaip dviejų visais požiūriais skirtingų žmonių netikėtas, gyvenimo aplinkybių nulemtas susitikimas virsta stipria draugyste. Turtingas aristokratas, po nesėkmingo skrydžio parasparniu nevaldantis beveik viso kūno, nusisamdo prižiūrėtoju ir pagalbininku… imigrantą iš Afrikos. Vaikinas ne tik puikiai geba atlikti savo pareigas, bet ir beprasmį vyriškio gyvenimą paverčia smagiu nuotykiu, kupinu netikėtų kuriozų, kuriuos dovanoja skirtinga kilmė, požiūris ir net netikėčiausiose situacijose nedingstantis humoro jausmas.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Abejingų nepalikusi, užkrečiamai juokinga pagal tikrą istoriją sukurta prancūzų komedija sulaukė neįtikėtino populiarumo Prancūzijoje. Čia ši juosta žiūrovų gausa pranoko net ir garsųjį J. Camerono „Įsikūnijimą”. „Neliečiamieji“ gimtinėje pasiekė visus žiūrimumo rekordus, o didžiajame kino ekrane iki tol nežinomam aktoriui Omarui Sy pelnė prancūziškąjį „Oskarą” – Cezario statulėlę. Šiuose prestižiniuose apdovanojimuose jaunasis aktorius sugebėjo aplenkti pagrindinį vaidmenį filme „Artistas” atlikusį ir vėliau „Oskarą” gavusį Jeaną Dujardine’ą. Omaras Sy pelnė ne tik palankių kino kūrėjų bei kritikų įvertinimų, bet ir žiniasklaidos simpatijas. Prancūzų žurnalistai aktorių paskelbė savo numylėtiniu ir įteikė specialų prizą. Europoje filmą „Neliečiamieji“ jau pamatė daugiau kaip 32 mln. kino mėgėjų.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top