Now Reading
DIZAINO SAVAITGALIS – apie loftų kūrėjus

DIZAINO SAVAITGALIS – apie loftų kūrėjus

DIZAINO SAVAITGALIS  – apie loftų kūrėjus

Laikas.lt

Gegužės 11–12 d. Vilniuje, Ševčenkos g. 16 a. DIZAINO SAVAITGALIS jau ketvirtą kartą pakvies aplankyti atgijusį loftų kvartalą. Šį kartą pas tuos, kurie kuria ir gyvena loftuose ne tik DIZAINO SAVATGALIO metu!

Šiemet dizaino savaitgalio gerbėjus pakviesime aplankyti „loftų“ kvartale isikūrusias fotografijos, video, maisto, daiktų bei interjero dizaino studijas, sėkmingai dirbančias čia ištisus metus. Pasirodo, kad daugelis net neįsivaizduoja kiek šiame rajone yra paslaugas teikiančių kūrybingų kompanijų, kurių darbus ne retai matome tik ne visada žinome iš kur jie kilo. O jei ir žinome tai dažnai nedrystame ieškoti patinkančio kūrėjo loftų labirintuose… Studijos „Dizaino savaitgalio“ metu ne tik atvers duris, bet ir paruoš svečiams staigmeną – tik nepraleiskite galimybės užsukti į svečius!”, – renginio idėją pristatė D. Mauricaitė.

Nereiktų iš anksto nusiteikti, kad tai skirta ne visiems. Renginio programa suskirstyta temomis – jų tikslas padėti savaitgalio svečiams suprasti renginio visumą, bei atrasti sau artimą renginių ciklą. „Savaitgalio metu kviečiame sužinoti, atrasti, išgirsti, paragauti ir net išmokti…“ – paminėjo renginio organizatoriai.

2012.05.11-12 „Dizaino savaitgalis“ kviečia:

Sužinoti, kad dizaino galerija ir parduotuvė „Daiktų viešbutis“ loftuose ikūrė baldų dizaino studiją, kurią Dizaino savaitgalio metu galės aplankyti dizaino ir architektūros specialistai. Dizaino studija “Mano lietuviški namai” mokys pinti modernius indus iš tradicinių medžiagų . “LeMuse” dizaino savaitgaliui sukūrė modernaus šokio spektaklį „100%“, o interjero studijoje „Ferimpex“ vyks Lauros Giržadės minkštasuolio krikštynos.

Atrasti foto studijos eksperimentą BLOW JOB, kurio metu vėjo ir šviesos pagalba bus kuriami lankytojų portretai. Studijoje „Tape“ Išskristi laiko mašina, o gatvėje nematyto aparato sugebėjimų dėka nuo įvairiausių paviršių ištrinti praeitį…

Išgirsti nemuzikinių instrumentų sesija. Be kompiuterių. Be bandymo išsiaiškinti. Bei klausytis „surf through rock country #11“ su muzikos meistrais: Pop alėja, Luis meets Giorgio, Seasonslater, Ignas Bjaurūnas, Kitchen Unit, Ryklys.

Paragauti „TU-TU“ ledinukų švenčinčių staigmenų pilną vienerių metų gimtadienį. Kurybingas maisto ekspertas „Reinis the cook“ svečius kvies papasakoti savo skonio svajones, kurias išklausęs virėjas sukurs asmeninį patiekalą iš nežinomų ingrdientų…O šeštadienį kulinarijos loftas „Čiop Čiop“ užbombarduos kvartalą „Žolelių bombomis“…

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Belieka nepamiršti geros nuotaikos ir… renginio datos – 2012.05.11-12!

Apie renginį: „Dizaino savaitgalis“ yra nepriklausoma „Dizaino savaitės“ dalis. Loftų kvartale renginys organizuojamas nuo 2009 metų. Renginį organizuoja dizaino galerija „Daiktų viešbutis“. Organizatoriai dėkoja: „Čiop Čiop“ už iniciatyvą.

Daugiau informacijos: Dalia Mauricaitė, renginio „Dizaino savaitgalis“ organizatorė, tel. +37068649742, e. p. [email protected]. Facebook | dizaino savaitgalis.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top