„Femina Bona“ pasikeitimų akcijos rezultatai: šviesiaplaukė Kamilė

Laikas.lt

„Laikas.lt“ draugai „Femina Bona“ kartu su plaukų stiliste Džiuljeta Petruliene priešakyje, organizavo dar vieną pasikeitimo akciją. Šį kartą akcijos dalyvius „Femina Bona“ išsirinko patys, o mes džiaugiamės galėdami paskelbti rezultatus.

Pasikeitimų akcijos konkurso dalyviai siuntė savo nuotraukas kartu su trumpomis istorijomis, kodėl kiekvienas iš jų nori atrasti savo stilių ir kodėl tai jiems svarbu. Buvo planuota pasikeitimų akcijoje turėti tik vieną nugalėtoją, tačiau Aldonos istorija taip sužavėjo „Femina Bona“ kolektyvą, kad jie nusprendė pasikeitimus daryti dviems dailiosios lyties atstovėms. Pirmą laimėtoją Kamilę išrinko „Femina Bona“ Facebook puslapio draugai ir lankytojai, o antrąją – Aldoną – išrinko „Femina Bona“. Pirmiausia pristatome šilutiškę Aldoną ir jos stulbinančius pasikeitimus.


 Aldonos pasikeitimų istoriją jau papasakojome, o dabar – metas kaunietei Kamilei. Konkurse Kamilę paskatino dalyvauti... MAMA!. Mergina savo istorijoje, kurią atsiuntė kartu su nuotrauka konkursui, rašė: „Labai nori atrasti savo stilių, nes tokio vieno kaip ir neturiu. Rengiuosi labai įvairiai. Galima net sakyti, kad pagal nuotaiką. Ieškodama patinkančio stiliaus, kartais pasižvalgau į madų žurnalus, labai norėčiau, kad padėtumėte atrasti tą vienintelį mano stilių, taip pat patartumėte dėl drabužių derinimo.“


 

Kaip „Laikas.lt“ pasakojo Džiuljeta, Kamilė salone pasirodė su pilkais, storais, banguotais plaukučiais ir tvirtai pareiškė, kad nori juos ištiesinti. „Bet aš vadovaujuosi principu, kad jei gamtos tau duota garbanoti plaukai, jie tokie ir turi būti, nes tai – tavo prigimtis, nuo kurios toli nepabėgsi“, - pasakojo Džiuljeta.
 
Įtikinusi Kamilę, kad plaukų tiesinti nereikia, kirpėja pasiūlė merginai juos šiek tiek pašviesinti. Nors Kamilė iš pradžių ir bijojo rezultato, tačiau pamačiusi atsigavusią plaukų spalvą buvo labai patenkinta. Kad visgi pamatytų, kaip mergina atrodo su ištiesintais plaukais, Džiuljeta juos su tiesinimo žnyplėmis ištiesino. Visgi, turbūt sutiksite, kad garbanoti plaukai Kamilei suteikia valiūkiškumo ir tikrai tinka. Tai puikiai matyti ir fotografės Kristinos Sabaliauskaitės nuotraukose, kuriose Kamilės akys tiesiog švyti. „Kamilė fotosesijos pradžioje jaudinosi, tačiau įvaizdžio transformacija ją labai paveikė, nes pozuoti visada lengviau, kai moteris sau yra graži“, - užbaigė fotografė Kristina.


 

Kaip pasakojo pati Kamilė, jai pasikeitimų akcija labai patiko, pradedant Džiuljeta, baigiant fotografe. Ir visi draugai bei giminės vieningai tvirtino, kad pasikeitimas tikrai ryškus bei naudingas. Pasak Kamilės, Džiuljeta turi auksines rankas, ir viskas, prie ko kirpėja prisiliečia, jai pavyksta puikiai.

Džiuljeta Petrulienė, Femina Bona, kirpėjas, kirpimas, kirpimas pagal veido formą, pasikeitimų akcija, plaukai, plaukų stilistė, stilisto konsultacijos, stilius, šukuosena

Naujausi komentarai
Dangutė
2014-03-12, 12:44
Man gražesnė natūrali, nieko stebuklo nematau po pasikeitimo, ta pati tik plaukų spalva pakeista
Vilma
2012-02-29, 19:04
Manau mergaite liko labai patenkinta :)
2012-02-27, 21:09
labai labai grazus pokyciai :) tikrai kad Dziuljeta daro stebuklus. dar karteli isitikinau ;)
to Boo
2012-02-25, 17:36
tik jau nenumirk kiekviename straipsnyje tą fotošopą peikdama
Oksana
2012-02-25, 15:53
Auksiniu ranku meistre gali rasti sioje nuorodoje : http://www.laikas.lt/lt/info/4916/plauku-stilistes-konsultacijos/
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai