Now Reading
Talentingi ir muzikalūs dvyniai (bet ne brolis ir sesuo) – Jokūbas ir Goda (Video)

Talentingi ir muzikalūs dvyniai (bet ne brolis ir sesuo) – Jokūbas ir Goda (Video)

Talentingi ir muzikalūs dvyniai (bet ne brolis ir sesuo) - Jokūbas ir Goda (Video)

Paklausyti savo įrašų mums atsiuntė Jokūbas ir Goda. Dar mokykloje besimokantys jaunieji muzikantai tikrai nustebino. Tad dalinamės ir su jumis.

Kartą Goda paprašė Jokūbo pagroti kartu su ja per vieną nedidelį talentų šou. Taip kartu jie sukūrė šešias dainas… Kaip? Goda dainuoja ir rašo eilėraščius, poemas ir pan., o Jokūbas, užsidaręs savo mažame kambaryje, dienų dienas, naktų naktis kuria muziką. Prisipažįsta esąs muzikos fanatikas. Taip ir jo kambaryje užgimė naujoji aistra, abiem tokia pat jaudinanti ir verianti širdį, – muzika.


Goda ir Jokūbas kuria kartu jau nuo vasario. Jis vis braškina gitara naujus motyvus, o Goda „nuskaito“, „suvirškina“ ir pasako, ką reikėtų pakoreguoti. Galiausiai, viską sudėliojus, gimsta kūrinys. Aišku, kurti nėra lengva, o ypač persilaužti ir pradėti dainuoti… Goda tradiciškai, pamačiusi, jog žodžiai tinka muzikai, išbando dainuojant juos tik išbėgusi iš kambario į virtuvę, mat pasirodyti Jokūbui labai nejauku, tuo labiau, kad jis nė nenutuokė, kaip ji ten riaumoja. Na, diena po dienos jie pradėjo slapčiomis groti ir dainuoti kartu mokyklos aktų salėje (kuri, beje, yra katalikiška, todėl salės akustika kaip bažnyčios – puikumėlis). Kartą jie netgi grojo persirengimo kambaryje, apsupti aplink bėgiojančių, skubančių vaikų. Tereikėjo Jokūbui prijungti savo kubą, gitarą, o Godai vėl nugalėti savo baimę. Įkvėpimo jaunuoliams netrūksta iki šiol, taigi jie užsimanė dar kelių komponentų savo muzikoje – būgnininko, antro gitaristo ir bosistės.


„Turėjome jau kelis „šlubokus“ koncertus mūsų miesto aikštėje, kavinėse ir pan. Tačiau, puikiai niekada nesigauna, kai grojame kartu dar su trimis žmonėmis. Esame abu dvyniai (bet ne brolis ir sesė, tik draugai) ir mes, atidavę dalelytę savęs komanduojant kitiems grupėms nariams, kaip, kur ir ką reikėtų groti, netenkame dalies savęs ir mūsų puikaus dueto“, – sako jaunieji muzikantai.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top