Now Reading
Kaip mesti rūkyti? Patarimai pagal horoskopą

Kaip mesti rūkyti? Patarimai pagal horoskopą

Kaip mesti rūkyti? Patarimai pagal horoskopą

Laikas.lt

Bandžiusieji mesti rūkyti puikiai žino, kad išgyvenimų kaina daug didesnė nei pačių cigarečių. Kai kas nuleido rankas, net nepradėjęs, kai kas norėjo nusigraužti rankų pirštus, kad negalėtų prisidegti cigaretės, o kai kas gal jau antrą abstinencijos mėnesį šaltais nervais sėdi rūkorių kompanijoje. Šiuos, vadinkime, iššūkius valiai lemia astrologija.

Kaip bandymą mesti rūkyti lemia dangaus kūnų išsidėstymas ir jų judėjimas arba astrologinė prognozė rūkoriams.

Avinai meta rūkyti staigiai ir netikėtai, vos tik sugalvoję. Atsikrato visomis kišenėse ir namuose esančiomis cigaretėmis, žiebtuvėliais, peleninėmis ir visiems garsiai apie tai praneša. Tačiau taip pat netikėtai tą nerūkimo periodą ir baigia. Ką daryti? Avinams labai svarbi konkurencija. Jie mėgsta laimėti. Tad patariama prieš puolant į nerūkymo stadiją, pasiimti kartu likimo draugą ir jį tiesiog nugalėti, t. y. greičiau už jį atsikratyti priklausomybės nuo nikotino.

Jaučiai labai užsispyrę, dėl ko jiems itin sunku keisti įpročius. Jiems reikia, kad kažkas tikrai labai reikšmingo tam pastūmėtų. Tada jau labai daug vilties, kad metus rūkyti, prie to nebebus sugrįžta. Jaučiams labai patinka įvairūs paskatinimai. Tad patariama metus rūkyti sau ką nors padovanoti. Kažką ko seniai seniai buvo trokštama.

Dvyniams rūkymas yra pavojingesnis nei kitiems ženklams. Taip yra vien jau dėl įpročio kažką turėti rankose. Tad tikėtina, kad Dvyniai rūko ne dėl pačio malonumo ar nikotino poreikio organizmui, o dėl pačio proceso. Tad sumaniusiems mesti rūkyti patariama visada turėti kišenėje ar rankinėje saldainių, kryžiažodžių knygelių, šiaip įvairiausių dėlionių ir galvosūkių. Netgi rekomenduojama mūvėti žiedus, nešioti laikrodį, apyrankes, kad rankos būtų užimtos.

Vėžiai mėgsta svajoti apie komfortą, ilgą ir laimingą gyvenimą. Dar jiems labai patinka kopijuoti. Tad mėgdžiojant savo tėvus ar draugus pradėjusiems rūkyti Vėžiams labai patinka tai daryti šiltai virtuvėje, ypač po skanios vakarienės. Tačiau dažnas Vėžys nuolat galvoja apie metimą rūkyti. Geriausias būdas – rūkymą pakeisti kulinarija. Įvairiausi šios srities atradimai gali padėti užmiršti cigaretes ir visai išgyvendinti šį įprotį, o jei kažko trūksta po vakarienės, visada galima sau leisti surūkyti cigarą. Žinoma, ne kasdien…

Žvaigždės sako, kad Liūtai rūko, nes nori gerai atrodyti. Cigaretė jiems dažnai yra įvaizdžio dalis. Taigi kuo daugiau vietų uždraudžiama rūkyti, tuo labiau Liūtams darosi nebeįdomu tai daryti. Gelstantys nagai ir dantys taip pat prie to prisideda. Tad Liūtams nustoti rūkyti nėra labai sunku, nes be viso to jie dar labai stiprūs ir valingi. Beje, jie visuomet nori būti pavyzdžiu kitiems, o šioje vietoje tikrai yra kur pasireikšti.

Mergelės linkusios bėgti nuo tikrovės, o rūkymas jiems tai padeda padaryti, kaip netobulos realybės įrodymas. Jie labai lengvai įpranta ir sunkiai įpročių atsisako. Lengviausias kelias tai padaryti – pasikliauti savo praktiškumu, kuris, atrodo, dažniausiai tik trukdo. Taigi sutelkti visą dėmesį reikėtų į smirdančius drabužius, plaukus, išlaidas rūkalams, įspėjimus ant cigarečių pakelių, sausą rytinį kosulį ir kitus neigiamus faktorius.

Svarstykles ir šioje vietoje labiausiai kamuoja neapsisprendimas – rūkyti ar nerūkyti? Patariama paimti lapą popieriaus, padalinti jį į dvi dalis ir vienoje pusėje surašyti rūkymo privalumus, o kitoje minusus. Tada pagalvoti, kad Svarstyklių savigarba ir talentas yra daug svarbesni nei toks laiko gaišimas. Ir iš tikro, rekomenduojama imtis kažkokių darbų – piešimo, rašimo, keramikos – kas ilgainiui pakeistų rūkymą.

Skorpionai yra įsitikinę, kad juos lydi sėkmė, ir tokios baisios ligos, kaip plaučių vėžys, jų tikrai neaplankys. Užkietėję rūkoriai galvoja taip pat. Tad jiems gali padėti tik medicininiai įrodymai: daugybė straipsnių, paskaitų, sergančiųjų istorijos… Skorpionams norint mesti rūkyti patariama: suskaičiuoti, kiek cigarečių surūko per mėnesį, kiek tam išleidžia pinigų. Ir nuolat gyventi su tais skaičiais, gal net susirasti naujų, nerūkančių draugų, kurie padėtų žengti svarbų gyvenime žingsnį.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Labai galimas dalykas, kad Ožiaragiai ėmė rūkyti norėdami atrodyti vyresni, brandesni, gal netgi siekdami atrodyti rimčiau prieš savo kolegas. Stengdamiesi įsiteigti jie gali pridaryti daugybę dalykų. Tad paprasčiausias patarimas – pasistengti patikti nerūkantiems žmonėms, arba pasekti metusiųjų pavyzdžiu. Ožiaragiai daugelyje situacijų pasikliauna savo geležine logika. Šį kartą jai taip pat skiriamas pagrindinis vaidmuo.

Vandeniai labai dažnai turi didžiulį ratą draugų ir mėgsta būti nepriklausomi. Cigaretės jiems būtent su pastarosiomis emocijomis ir asocijuojasi. Tačiau reikia suprasti, kad būtent tabakas ir riboja tą laisvę. Rekomenduojama pasakyti tai garsiai savo draugams ir gal netgi susitarti sumažinti drauge cigarečių kiekį ar tiesiog pereiti prie sukamo tabako. Palaipsniui rūkymas gali atsidurti antrame plane, o dar vėliau iš viso išnykti iš kasdienybės.

Žuvims lengviau gyventi susikurtoje tikrovėje ir įvykius priimti taip, kaip parankiau. Tad skaityti gydytojų bauginimus ant cigarečių pakuočių joms reikia daug dažniau ir įdėmiau nei kitiems. Jei Žuvys meta rūkyti, jos negali būti šalia rūkančiųjų ar net prirūkytoje patalpoje. Ne todėl, kad yra per silpnos, o vien jau todėl, kad gali pamiršti savo visas abstinencijos kančias ir ramiai prisidegti pirmąją po kelių mėnesių cigaretę. Nikotino alkį geriausia žuvims malšinti savo meniniais gebėjimais.

Šauliams mesti rūkyti pasiseks tik tada, kai jie patys nuspręs, kad to nori ir to padaryti neprivers nei draugai, nei knygos, nei noras mesti dėl sveikatos.  Kadangi šis horoskopo ženklas labai nepriklausomas ir mėgsta laisvę, tad ir rūkymas jam visų pirma – laisvės išraiška. Bet net ir metus rūkyti, šauliai gali vėl greitai priprasti vien dėl to, kad yra labai draugiški, mėgstantys bendrauti, o bendravimas be cigaretės – jiems neatskiriama gyvenimo dalis. 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top