Now Reading
Kino pusryčiai. Žiemiškai ramūs drugeliai

Kino pusryčiai. Žiemiškai ramūs drugeliai

Kino pusryčiai. Žiemiškai ramūs drugeliai

Laikas.lt

Antradienio kino pusryčiams siūlome nepatingėti ir nueiti pažiūrėti laukiamiausios metų premjeros – Algimanto Puipos filmo „Miegančių drugelių tvirtovė“.

„Filmas buvo kuriamas per krizę. 2009 metų gruodį filmavome jo pabaigą, o likusią dalį – po aštuonių mėnesių. Tačiau dabar, kai jis jau keliauja į kino teatrus, galiu patvirtinti savo įsitikinimą, jog kiekvienas filmas turi savo likimą ir nieko atsitiktinai nebūna“, – sako filmo „Miegančių drugelių tvirtovė“ prodiuserė Uljana Kim. 

„Miegančių drugelių tvirtovė“ pasakoja apie Moniką, gyvenimo kryžkelėje atsidūrusią moterį. Ją palieka vyras, o tragiškai pasibaigusi avarija primena skaudžius praeities įvykius. Likimas moterį suveda su trimis iš Vokietijos sugrąžintomis prostitutėmis – Gitana, Kristina ir Egle. Šios šilto ir šalto ragavusios merginos parodo Monikai kitą, purvinąją, suluošintą, gyvenimo pusę. Tarp Monikos ir buvusių prostitučių užsimezga dviprasmiški, besikeičiančia meilės/neapykantos pusiausvyra paremti santykiai, įvykių eigą pakreipiantys netikėta linkme.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top