Now Reading
Talentų banke – papuošalų kūrėja Melita

Talentų banke – papuošalų kūrėja Melita

Talentų banke - papuošalų kūrėja Melita

Laikas.lt Talentų banke – Melita Rus, kurianti įvairius papuošalus.

„Esu  Melita Rus – 20 metų VDA kostiumo dizaino II kurso studentė. Nuo mažens tėvai, pastebėję mano įtartinai ramų ir uždarą būdą, suprato, kad „tas mažas keistas vaikas turi kažką, ko dar mes neatradome ir ko ji neparodo”.

Mane mokiusiems dailės mokytojams pastebėjus ir įvertinus mano smulkmeniškumą ir „krapštymąsi” darbuose (tapyba, piešimas, ypač savamoksliškai kuriami aksesuarai) bei  pačiai pajutus potraukį savito
stiliaus kūrybai (vis norėjosi atrodyti KITAIP nei visi), nusprendžiau, kad artimiausia mano saviraiškai būtų savęs realizacija drabužyje, aksesuare. 


 

Būtent aksesuarus gaminti pradėjau visai netikėtai ~17 metų, kai atsirado noras paįvairinti kasdieninį garderobą ir mano ruošimasis į mokyklą baigdavosi vėlavimu į pamokas, nes pajusdavau, kai pradėdavau ardyti turimus papuošalus ir iš jų gaminti kažką naujo… Tad pamažu atrastai aistrai ir
 savybei atrasti kažką kitokio, ieškant kompromiso ėmiau  gaminti papuošalus iš visko – nuo įprastų priemonių, medžiagų (vilna, biseris, viela, įvairūs audiniai ir t.t.), technikų (savamoksliškas siuvimas, klijavimas, velimas, rišimas) iki maisto produktų (kokoso kiautas, greipfruto, paelo žievės, avokado kaulų ir t.t.).  

Taigi, dabar  mano aistros rezultatas –  sukurtos dvi inspiruotos aksesuarų kolekcijos: „Jo ordinai”(2010m.)  ir „Avocado’11”. (2011m.), bei  pavienės segės, auskarais, segtukai, apyrankės”.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Daugiau Melitos darbų rasite Facebooke.


PALAIKYKITE JUMS LABIAUSIAI PATINKANTĮ TALENTĄ!
Kiekvieno mėnesio Laikas.lt žurnalo numeryje bus spausdinami du daugiausiai dėmesio susilaukę ir įdomiausi nauji talentai.

Turite talentą? Susipažinkime! Praneškite apie save adresu: [email protected]. Sukursime nišą Jums ir Jūsų talentui pristatyti, kur būsite matomas ir gerbiamas „non stop“. Ir dar – pačius geriausius pristatysime kiekviename žurnalo numeryje!

Praneškite apie save! Mes padėsime Jūsų sėkmės istorijai augti!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top