Now Reading
Talentų banke – iliustratorė JurgitaRa

Talentų banke – iliustratorė JurgitaRa

Talentų banke - iliustratorė JurgitaRa

Laikas.lt Talentų banke – iliustratorė, papuošalų ir įvairių smulkmenų kūrėja JurgitaRa, kurios kūryboje – stilių, motyvų, tematikų ir siužetų gausa. Labiausiai dėmesį atkreipia nuotaikingi, ryškiaspalviai darbai.

Kaip rašo Paveikslai.lt, smagūs  vaikiškų knygelių personažai žavi autorės sugebėjimu kiekvienam iš jų suteikti charakterį ir nuotaiką. Smalsioji pelytė ir pletkininkas katinas papasakotų daugybę istorijų… Kokių – dailininkė fantaziją palieka mums. Kiekvienas autorės kūrinys tarsi nesibaigiantis ieškojimas, nuolatinė galimybė keistis pačiai. Iliustracijos, netikėti personažai sukuria  fantazijų pasakas paveiksluose. Ji savo darbuose naudoja daug pasakos motyvų, o iš jų kuria neregėtus personažus, seka naktinius sparnuotų slibinų pasakojimus”.

Kaip save apibūdina pati menininkė, ji dailininkė – kūrėja. „Kūrybą įvardinčiau vienu žodžiu – ieškojimai. Būna dienų, kai gyvenimas taškosi potėpiais, būna, kad tiesiog lieja spalvas, o kartais norisi padovanoti mažutį, išieškotą ir ištobulintą saldėsį. Mano tapyba atspindi mane ir mano pažinimus. 

Pieštuko iš rankų „nepaleidžiu” nuo vaikystės. Nenoriu išaugti ir iš iliustracijų, kurios  manyje gyvena jau daug metų. Pokštauju maišydama su jomis tapybą – pieši ir niurni pasaką panosėje. Dovana kurti man reiškia – keistis. Metams bėgant graibstome patirtis skirtingais samčiais. Tie, kas jau nebeturi kuo stebėtis, pilkai džiaugiasi ir dar pilkiau – vienodai tyliai liūdi. Tikiuosi nors akimirkai išgyvendinti tą pilką, dažno sutikto pakeleivio nebebūvimą niekame – spalvomis ir netikėtais charakteriais”. 

Šiuo metu JurgitaRa ne tik tapo, bet ir kuria įvairias smulkmenas namų dizainui: puodelius, atvirukus, kalendorius. Taip pat rankų darbo papuošalus.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Daugiau darbų – autorės kūrybiniame tinklapyje Plioorafun.comFacebooke bei  Paveikslai.lt puslapyje.


PALAIKYKITE JUMS LABIAUSIAI PATINKANTĮ TALENTĄ!
Kiekvieno mėnesio Laikas.lt žurnalo numeryje bus spausdinami du daugiausiai dėmesio susilaukę ir įdomiausi nauji talentai.

Turite talentą? Susipažinkime! Praneškite apie save adresu: [email protected]. Sukursime nišą Jums ir Jūsų talentui pristatyti, kur būsite matomas ir gerbiamas „non stop“. Ir dar – pačius geriausius pristatysime kiekviename žurnalo numeryje!

Praneškite apie save! Mes padėsime Jūsų sėkmės istorijai augti!
 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top