Now Reading
3D vakarėlis – tai ne tas pats, kas žiūrėti trimatį filmą

3D vakarėlis – tai ne tas pats, kas žiūrėti trimatį filmą

3D vakarėlis – tai ne tas pats

Menų fabrikas „Loftas“ žengia į naujų pojūčių galimybes vakarėlių metu ir kviečia į technologinių pažangų katilą „Jameson 3D party“. Tokioje dimensijoje „Loftas“ išsipildys pirmą kartą.

3D projekcijos ant sienų ir lubų bei grupių pasirodymų metu – visa tai bus galima stebėti specialių akinių pagalba, kuriuos gaus kiekvienas atvykęs į menų fabriką gruodžio 3 d.

Vakaro eigoje ant scenos pasirodys net dvi 3D pasirodymus praktikuojančias grupės – lietuviai „Happyendless“ ir „Novak 3D Disco“ iš Didžiosios Britanijos.

Koncerto formulė paprasta, tačiau įspūdis neeilinis. „3D party“ kels stogą į neaprėpiamus tolius“, – teigia menų fabriko programa besirūpinantis Viktoras Diawara.

Kai kas jau yra matę ir „Happyendless“ pasirodymą per 3D akinius, tačiau jis vyko kino teatre. Šįkart ir šie vyrukai pasistengs, kad niekam nė nekiltų mintis prisėsti. Iš savo programos jie ištrauks ir jums gyvai sugros visa, ką turi geriausia.

„Novak 3D Disco“ pasirodymus trijose dimensijose rengia jau nuo 2006 m. ir yra atgroję tokius festivalius kaip „Glastonbury“, „Sziget“, „Oxygen“, „Big Chill“ ir kt. Abejingų jie nepalieka: trypia kojos, o akys mato žodžiais nenupasakojamus vaizdus.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Dirbę su tokiais muzikoje sunkiasvoriais vardais kaip „Kraftwerk“, Calvin Harris, „The Chemical Brothers“, „Aphex Twin“ ir kt., „novakai“ įgijo daugybę patirties ir jau kurį laiką veda atmintyje ilgam išliekančius 3D vakarėlius pagal hip hopo, house, dubstep ir disco muzikos sintezę.

3D diskoteka menų fabrike tęsis iki paryčių. Ją iki galo ves DJ Mamania. „Jameson 3D party“ – tai ne tas pats, kas žiūrėti trimatį filmą. Įspūdingus vaizdus, šokamą muziką bei skaniausius kokteilius garantuoja tris kartus distiliuotas airiškas viskis „Jameson“.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top