Now Reading
Pasidaryk pats. Pufas iš plastikinių butelių

Pasidaryk pats. Pufas iš plastikinių butelių

Pasidaryk pats. Pufas iš plastikinių butelių

Jau ne vieną kartą bandėme parodyti, kaip galima naujam gyvenimui prikelti nebenaudojamus daiktus. Šįkart pabandykite iš tuščių plastikinių butelių pasigaminti pufą. Daiktas reikalingas ir lengvai padaromas. Taigi pirmyn!


1. Butelius apvyniokite lipnia plėvele.

2. Iš kartono iškirpkite du ratus (tai bus pufo viršus ir apačia) ir sutvirtinkite juos lipnia plėvele.

3. Iš porolono iškirpkite du apskritimus ir stačiakampį. Apskritimai turėtų būti tokio pat dydžio kaip ir iškirptieji iš kartono. Stačiakampio dydis privalo atitikti pufo šono dydį. Gautas dalis sujunkite, t.y. susiūkite jų kraštus.

 

4. Iš senų trikotažinių marškinėlių pasiūkite pufui užvalkalą. Užvalkalą galima pasiūti siuvimo mašina. Žinoma, reikėtų palikti reikiamo dydžio kiaurymę, kad būtų galima užvalkalą užmauti ant pufo konstrukcijos. Tada kiaurymę užsiūkite rankomis.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

5. Jei norite, kad pufas atrodytų solidžiau, pagaminkite jam dar vieną užvalkalą – tiesiog jį numegzkite. Pufo apačiai galite panaudoti iš audinio iškirptą apskritimą.

6. Atskiras dalis susiūkite – viršutinę dalį, t.y. apskritimą, sujunkite su šonine, t.y. stačiakampiu, na o stačiakampį sujunkite su apatine pufo detale, t.y. iš audinio iškirptu apskritimu.

Uzsidirbkpats.lt
Šaltinis: zakladki-nadin.blogspot.com

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top