Keturios laisvos dienos – ką veiksime?

Ilgasis, netgi keturias dienas truksiantis savaitgalis ne už kalnų. Sunku šią darbo savaitę užbaigti vien jau dėl to, kad per ją reikia nuspręsti, kaip išnaudoti laisvadienius.

Jeigu nespėjote įsigyti bilieto į paskutinės minutės skrydį, susitvarkyti sugedusio automobilio ar dėl panašių priežasčių liksite mieste, nenusiminkite – veikti čia tikrai bus ką.

Spalio 28 d., penktadienis

  • Vilnius

Nostalgiškoji Bosanova Šv. Kotrynos bažnyčioje - Giedrė Kilčiauskienė bei jai talkinančios jaunosios džiazo žvaigždės paruošė jausmingą programą, kurios klausantis nesunku pasijusti lyg tolimojoje Brazilijoje...

„The Lost Fingers“ klube „Tamsta“ - iš Kvebeko į Vilnių atkeliaujantys muzikantai pasižymi savitu čigoniško džiazo stiliumi, prancūziškai vadinamu jazz manouche

„Concrete Jungle“ klube „48 Cechas“ - ragga jungle, oldskool jungle, nuSkool jungle, dubwise Mo and Mo ritmu pajudėti kviečia būrys didžėjų.

Klubo „Spot“ atidarymas - naujas muzikos taškas įsileis į svečius visus neabejingus miesto muzikos mylėtojus.

  • Kaunas

Helovinas klube „Gargaras“ - buvusiame kailių fabrike aplinką aukštyn kojom vers Helovino savaitgaliui iš Kauno požemių į buvusį fabriką pakilę praėjusių amžių dekoro ir muzikos specialistai.

Mireille Mathieu „Žalgirio“ arenoje - kartu su savo orkestru pasirodysianti Mireille Mathieu atliks auksine estrados klasika tapusias garsiausias savo dainas.

Spalio 29 d., šeštadienis

  • Vilnius

Gyčio Ivanausko spektaklio premjera menų fabrike „Loftas“ - visos Tavo fobijos kitoje šviesoje bus iškeltos į paviršių ir netgi į sceną.

„Saulės Broliai“ klube „Tamsta“ -  padės prisiminti vasarą bei kartu pasvajoti besiklausant senų ir naujų dainų kamerinėje erdvėje. 

„Tamsa“ klube „48 Cechas“ - gyvi atlikėjų pasirodymai stilių ambient, drone, dark ambient, noise ritmais. 

  • Kaunas

Helovino naktis buvusiame kino teatre „Kanklės“ - šią naktį pavirs į masiškiausią raganų ir velnių puotą Kaune.

  • Šiauliai

„Pakapok“ Tauro televizorių gamykloje - stulbinanti underground'o banga smogs su didele muzikos, erdvės, menų bei atrakcijų energija.

  • Palanga
Ella Fitzgerald sugrįžta - stilingos aranžuotės ir Elos maniera XXI-ojo amžiaus kontekste.

Spalio 30 d., sekmadienis

  • Vilnius

Saul Williams menų fabrike „Loftas“ - miesto šamano, hiphopo ir poezijos legendos finalinis regėjimas festivalyje TARP. 

„Nadja“ klube „Propaganda“ - vieni juos vadina laidotuvių orkestru, kiti – tamsia šviesa. Būdami sunkūs, jie sugeba kartu likti iki šiurpo lengvi.

  • Klaipėda

Helovinas bare „Šikšnosparnis“ - bauginančią naktį užmigti neleis daugybė didžėjų.

M. Mikutavičiaus koncertas Klaipėdos koncertų salėje -  tai pernelyg audringas atlikėjas, kad galėtų koncertuoti tyliai. 

Spalio 31 d., pirmadienis

  • Vilnius

„Hell Of A Night“ klube „Opiumas“ - susitinks trys vieni geriausių lietuvos didžėjų: vVidis, Manfredas ir Saulty.

„Halloween“ klube „Berlin“  - vienai nakčiai bus prikelti iš numirusių techno fanai, kad pajaustų gerų vakarėlių ritmą.

  • Kaunas

„Grand Halloween Carnival 2011“ klube „Shtab“ - visi šią naktį nusileidžia į žemę šokti, dainuoti ir švęsti žemiškas šventes. Gyvieji ne ką mažiau tam ruošiasi.

Antradienį ilsėdamiesi po ilgojo poilsio vis tiek dar galite ką nors nuveikti. Daugiau renginių Laikas.lt Renginių skiltyje.

helovinas, ilgasis savaitgalis, pramogos, renginiai, renginiai Kaune, renginiai klaipedoje, renginiai vilniuje, renginių gidas

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai