Now Reading
Šuns Helovino kostiumas – pažeminimas ar puošmena? (Foto)

Šuns Helovino kostiumas – pažeminimas ar puošmena? (Foto)

Šuns Helovino kostiumas – pažeminimas ar puošmena? (Foto)

Ir šunys gali švęsti Heloviną. Tai buvo įrodyta praėjusį šeštadienį Niujorke vykusiame šunų maskarade. Čia tarp 500 įvairiausių veislių augintinių galėjai sutikti ne tik dinozaurą, nuotaką, Ozo miesto burtininką bet ir „Mad men“ žvaigždę Doną Draiperį.

Aišku viena, tai šventė – ne šunims, o jų šeimininkams, kas sukėlė besirūpinančiųjų gyvūnų teisėmis pasipiktinimą. Tačiau visi renginio metu gauti pinigai buvo skirti seniausiam Niujorko šunų parkui.

Geriausio parado kostiumo savininku pripažintas Lady Gaga aprengtas šuo. Šauniausiai pasirodžiusiu karnavale tapo autobuso kostiumu papuoštas geriausias žmogaus draugas, kuris greta turėjo net vaikščiojančią tvarkaraščių lentą.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Nepaisant karnavalo kostiumų keliamo džiaugsmo dalyviams ir praeiviams, priverstiems juos dėvėti šunims jie anaiptol nėra tokie džiugūs. Visų pirma, yra baikščių šunų, kurie patiria tikrai daug streso gaudami daugiau dėmesio nei įprasta, antra – verčia abejoti šių karnavalinių apdarų patogumas laisvai jaustis įpratusiems gyvūnams. Tad tokį dėmesį savo augintiniams galima vertinti dviprasmiškai.

O kokia jūsų nuomonė apie tokį šunų karnavalą?

Laikas.lt
Nuotr. Dailymail.co.uk

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top