Now Reading
Dovanų konsultantai. Idėjos Mokytojų dienai paminėti

Dovanų konsultantai. Idėjos Mokytojų dienai paminėti

Dovanų konsultantai. Idėjos Mokytojų dienai paminėti

Rytoj Spalio 5-oji, kai būtina prisiminti ir pasveikinti savo mylimus mokytojus. Juk jų darbo diena nebuvo tik kontroliniai, namų darbai ir nepaklusnūs vaikai.

Atmintyje ilgiausiai įstrigo tie, kurie teisingai mokė ir ruošė gyvenimui. Pamokantys žodžiai, taisyklinga kalba, nuoširdūs patarimai ir palinkėjimai. Viskas, kad išlieka širdyje užvėrus mokyklos duris, sugrįžta po daugelio metų, kai tam tikruose gyvenimo žingsniuose pasielgiame vienaip, o ne kitaip. Ir dažnai, net patys to nesuvokdami, elgiamės taip, kaip to išmokstame iš geriausių savo gyvenime mokytojų.

Laikas.lt dovanų konsultantai Tadas Ir Justina primena, kad rytoj – diena, kai būtina pasveikinti savo esamus ar buvusius mokytojus, o tai padaryti galima ne tik gėlėmis. Pateikiame keletą įdomių pasiūlymų:

Krepšys spalvingiausių vaisių ar uogienių

Mokytojai – praktiški žmonės, todėl kiekvieną nustebins krepšys pilnas vaisių ar kitų rudeninių gėrybių. Pateikimas, žinoma, labai svarbu. Todėl nepamirškite visko nuplauti, pateikti be vaisių etikečių, o krepšiuką perrišti dideliu atlasiniu kaspinu.

Vaisių krepšys

Vazos

Jų mokytojų namuose tikrai netrūksta, bet dar viena, citata graviruota vaza tikrai papuoš mokytojo namų kampelį ar klasę.

Šokoladas

Jei žinote bent vieną slaptą mokytojo silpnybę, pateikite ją kaip privalumą. Galite padovanoti skaniausių šokoladų asorti arba šokolado foniu dviem, taip ir šeimos nariai galės pasidžiaugti mokytojų švente.

Šokolado fondiu

Vyno gurmanams padovanokite vynų ir sūrių degustaciją

Mokytojai turi tikrai nedaug laiko pasimėgauti ypatingomis rudens akimirkomis, taigi ši pramoga abejingų nepaliks.

Kibinų gamybos pamoka

Tokia pramoga tiks mokytojams, mėgstantiems gaminti, o ir patys pamokoje turės galimybę sudalyvauti. Baisu nebus, kadangi mokytis kibinų gamybos bus galima dviese.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Kibinų gaminimas

Dovanų krepšiai

Jei neturite laiko nuvykti aplankyti mylimiausių mokytojų, išsirinkite vieną iš gurmaniškų rinkinių, kuriuo tikrai maloniai nustebinsite.Tai bus puiki dovana, net ir tuo atveju, jei turite įsipareigojimų pasveikint mokytoją nuo visos jūsų klasės. 

Teatras

Tikriausiai vienintelis dalykas, be kurio gyventi negali nei vienas mokytojas. O ruduo pats tinkamiausias laikotarpis, kai galima lankytis naujausiuose garsiausių režisierių spektakliuose. Padovanodami 2 bilietus į naują spektaklį – neprašausite!

  
    Daugiau idėjų, kaip nustebinti mokytoją rasite ČIA.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top