Now Reading
Talentų banke – tapyba ir keramika gyvenanti Greta

Talentų banke – tapyba ir keramika gyvenanti Greta

Talentų banke - tapyba ir keramika gyvenanti Greta

Laikas.lt Talentų banke – moksleivė Greta, kuri teigia, jog gyvenime niekada nesiskirs su menu.

„Esu Greta Unguvaitytė, man 16 metų, šiuo metu esu moksleivė ir jau baigusi meno mokyklą…Esu mergina, kuri jau seniai suprato, kad gyvenime niekada nesiskirs su menu. Kartais pasimetu, nes man patinka tiek daug! Aš piešiu, tapau, lipdau iš molio, kuriu papuošalus ir t.t. Tiek daug jau esu prikūrusi…

Stengiuosi savo darbus parodyti, kadangi sulaukiu tikrai didelio žmonių palaikymo, aplinkiniai žavisi mano darbais ir tai aišku be galo mane džiugina ir daro laimingą. Neseniai buvau surengusi jau ketvirtą personalinę savo tapybos darbų parodą. Taip pat dalyvauju dailininkų pleneruose, du kartus vykau tapyti į Lenkiją.

Aš be galo mėgstu tapyti. Tai man atgaiva sielai. O tapau viską: gamtą, žmones, pastatus arba tiesiog
galvoje gimusias, dar neregėtas idėjas…

Taip pat labai artima esu ir su keramika. Galėčiau valandų valandas savo rankose minkyti molį. Myliu šį darbą. Turbūt ne veltui ir baigdama meno mokyklą pasirinkau savo baigiamąjį darbą lipdyti iš šamotinio molio. Tada sukūriau septynias dekoratyvines skulptūras „Katinus”. Mano darbas buvo įvertintas aukščiausiais balais, kadangi į jį aš tikrai įdėjau visą save…

Taip pat man labai patinka dalyvauti įvairiuose konkursuose. Dalyvauju ir respublikiniuose, ir tarptautiniuose, visada būnu įvertinta labai gerai. Be to, mano darbai puošia keletą knygų, pavyzdžiui, šiais metais savo grafikos darbais aš iliustravau eilėraščių rinkinį „Sužydėjo 11 alyvų”.

Aš visada stengiuosi pradžiuginti žmogų savo kūryba. Tikrai neketinu šito apleisti, nes man, tai yra pats didžiausias malonumas. Žinau, jog kuriu ir kursiu. Juk tam ir esu sutverta.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Daugiau mano darbų galima rasite Facebooke.


PALAIKYKITE JUMS LABIAUSIAI PATINKANTĮ TALENTĄ!

Kiekvieno mėnesio Laikas.lt žurnalo numeryje bus spausdinami du daugiausiai dėmesio susilaukę ir įdomiausi nauji talentai.

Turite talentą? Susipažinkime! Praneškite apie save adresu: [email protected]. Sukursime nišą Jums ir Jūsų talentui pristatyti, kur būsite matomas ir gerbiamas „non stop“. Ir dar – pačius geriausius pristatysime kiekviename žurnalo numeryje!

Praneškite apie save! Mes padėsime Jūsų sėkmės istorijai augti!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top