J.Roberts: mano veidas – tai istorija, kurioje nepažymėtas kelias pas plastikos chrurgus

Viena gražiausių pasaulio moterų Julia Roberts gerbėjams įsiminė ne tik dėl plačios šypsenos ir žavaus apgamėlio po dešine akimi.

Ji vaidino begalėje ne tik žiūrovų, bet ir kino kritikų įvertintų juostų, tokių, kaip „Noting Hilas“, „Mano geriausio draugo vestuvės“, „Graži moteris“, „Valgyk, melskis, mylėk“, taip pat pelnė „Oskarą“ už geriausią pagrindinį moters vaidmenį filme „Erina Brokovič“. Jau nuo šio savaitgalio aktorė į savo CV įrašys ir dar vieną nuostabų darbą „Laris Kraunas“, kuriame drauge su ja pamatysime ir kitą ryškią Holivudo žvaigždę Tomą Hanksą.

Nors užimtai moteriai tenka nuolat skubėti, nuo ryto iki vakaro dirbti filmavimo aikštelėse bei filmuojantis naudoti daug grimo, 43-jų J. Roberts teigia, jog su amžiumi ji tampa ne tik sumanesnė, bet ir gražesnė.

„Nesėdžiu ir neverkiu kasmet rasdama naujų raukšlelių veide ar per gimtadienį užpūsdama dar viena žvakute daugiau. Į tai žiūriu daugiau kaip į galimybę atsiskleisti, parodyti tai, ką prikaupiau per pastaruosius metus, kokios patirties įgijau. Mano veidas – tai istorija, kurioje nėra pažymėto maršruto pas plastikos chirurgus“, - įsitikinusi Holivudo žvaigždė.

Žvaigždei labai gaila tų, kurios chirurginiais būdais kovoja su laiko tėkme ir net nenori pamatyti, kaip atrodys po, pavyzdžiui, dešimtmečio. „Deja, gyvename panikos ir streso kupiname pasaulyje, kuriame iš moterų reikalaujama grožio, o ne kitų, daug svarbesnių, vertybių. Daugelis moterų lygina save su kompiuteriais paretušuotomis žurnalų gražuolėmis ir puola į paniką. Man baisu, kad jos jau net nebenori pamatyti, kaip atrodytų subrendusios, juk paprasčiau užsukti į grožio kliniką, susileisti botokso ir įstrigti savo jaunystėje”.

Viename interviu paklausta, kaip jai pavyksta išlikti tokiai jaunatviškai ir žvaliai, J. Roberts atsakė: „Esu skolinga mane be galo mylinčiam vyrui ir geriems vaikams. Be to, aš daug ir skaniai valgau“.

Laikas.lt

J.Roberts, Laris Kraunas, plastinė chirurgija, Roberts

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai