Konkurso „Pasiryžk naujam įvaizdžiui“ dalyvė – Izolina

Pristatome konkurso „Pasiryžk naujam įvaizdžiui“ dalyvę Izoliną.

„Sveiki. Daug kartų skaičiau komentarus, anketas ir dalyvavimo sąlygas. Visur vyrauja tas gražus žodis – panelė... O ką daryti man, jei iki panelės man labai toli? Apie bobutes nekalbama, negi nė viena pasikeisti nenorėtų? Norėtų ir labai – tik gėdijasi sakyti. Ką žmonės pamatę pasakys? Na, sakykit ką norit, bet aš taip gyventi nebegaliu... Dirbu lopšelyje auklėtoja. Mamos – gali būti mano anūkės – atveda savo „kleckiukus“ ir mato seną, susiraukšlėjusią auklėtoją, kuri dirbs su jos aukseliu... Jos nori jaunų, gražių auklėtojų. Ir aš jas suprantu – aš irgi norėčiau... Iki rugsėjo liko šiek tiek laiko – man reikia pagalbos, kad visas Klaipėdos miestas sakytų „Šita stilinga moteris yra mūsų auklėtoja“. Po visų šių kalbų logiška išvada – reikia keisti šukuoseną, drabužių stiliuką ir pasirūpinti tinkamu makiažu... O tai padaryti gali tik specialistai... Atsiduodu į Jūsų – profesionalai – rankas visiškai.“, - savo laiške redakcijai rašo Izolina.

Dalyvavimo konkurse „Pasiryžk naujam įvaizdžiui“ sąlygas rasite čia.

dalyvė Izolina, įvaizdžio konkursas, Pasiryžk naujam įvaizdžiui

Naujausi komentarai
izvalgos - p.Isolinai
2011-09-02, 12:39
labai atvirai sakau: manes kazkodel NEITIKINO sios 'Izolinos' ARGUMENTAI!! Gerbiamoji ponia, nereikia buti psichologu, kad suprastum pazvelges i tamstos isvaizda, jog esate PIKTA, BUITISKA ir ganetinai zemo intelekto moteriske. Gal ir nesate dar labai pagyvenusi, taciau vertikalios - pykcio ! - rauksles kaktoj, veido israiska rodanti priklausyma labiau turginiu bobu 'kastai' - tikrai yra tik Jusu naturos israiska. Jokie 'spakliavimai' bei fotoshopinimai cia nepades. gal tik laikinai uzmaskuos. Bet tada toji ponia gali tik dar labiau pasikelti ir tapti arogantiska ir bjauriai valdinga aplinkiniams. Jau nekalbant apie vaikus darzelyje!!! Tokia BOBAI niekada nesutikciau leisti 'aukleti' savo vaiku!! Man imponuoja tik geros energetikos, sviesios, inteligentiskos asmenybes!!! O sita ponia yra absoliuti priesingybe tokioms.
2011-09-01, 22:54
Svarbu,kad vaikams patiktu Naujoji Auklyte :-)
Rimkoc
2011-08-31, 13:58
Izolina.Sėkmės!!! Tu tikrai verta būti nugalėtoja.Lauksime tavo fotosesijos
bebe
2011-08-31, 13:05
SEKMES,SEKMES,SEKMES:)
2011-08-30, 17:22
smagu, kai moteris brandziame amziuje ryztasi pasikeitimams :) visada zavejausi Izolinos drasa, ir cia ji vel nenuvyle:) tikiuosi, jau greit pamatysime NAUJA Izolina :)
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai