Now Reading
Nesivaikantiems pigios prabangos – porcelianinis „Bugatti“ (Video)

Nesivaikantiems pigios prabangos – porcelianinis „Bugatti“ (Video)

Nesivaikantiems pigios prabangos – porcelianinis „Bugatti“ (Video)

Jei manote, kad paprastas „Bugatti Veyron“ iš didžiulės automobilių minios niekuo gatvėje neišsiskirs, siūlome pamąstyti apie šį, porcelianu klotą „sportinuką“, kurio kaina siekia 5,35 milijonus litų (1,4 mln. Didžiosios Britanijos svarų).

Prancūzijos prabangių superautomobilių gamintojas Berlyne (Vokietija) pristatė modelį „Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport „L’Or Blanc“. Elegantiškas „baltuoju auksu“ dengtas automobilis stovi Karališkojoje porceliano gamykloje (Koenigliche-Porzellan-Manufaktur) ir pagamintas minint pastarosios bendradarbiavimo su „Bugatti“ pradžią, skelbia „Daily Mail“. 

Taip prisimintas ir Ettore Bugatti, Italijoje gimęs, o vėliau Prancūzijoje natūralizuotas automobilių kompanijos įkūrėjas ir dizaineris. Jis mėgdavo eksperimentuoti su įvairiomis medžiagomis.

„Bugatti“ pardavimų ir rinkodaros vadovas Stefanas Brungsas priminė, kad originalios idėjos yra tarsi kompanijos sinonimas, paremtas išskirtinių idėjų kūrimu bei kokybe ir estetika.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

 „Der Spiegel“ siūlo pasvarstyti – pirkti vieną tokį porcelianinį gražuolį, arba įsigyti 150 paprastų šios markės superautomobilių.  

 Superautomobilyje įmontuotas 8 litrų variklis su 4 turbokompresoriais. Automobilis „įkinkęs“ 1001-1200 AG ir išvysto iki 408 kilometrų per valandą greitį. 

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top