Talentų banke – autosportą ir šunis fotografuojanti Sandra

Mūsų Talentų banke populiariausias talentas – fotografija. Tačiau, kaip sako savo nuotraukas atsiuntusi Sandra, kiekvienas fotografas turi savo stilių bei yra savaip įdomus.

Taigi šunis ir autosportą fotografuojančios Sandros prisistatymas:

„Turiu net keletą hobių, vienas iš jų – fotografija, kuri padeda įamžinanti kitus mano hobius. Pirmiausia – tai šunys. Jie yra didžiulė viso mano gyvenimo dalis, pati auginu kelis šunis, dalyvauju parodose, kinologiniame gyvenime, užsiimu beglobių gyvūnų globa. Tad natūralu, kad didžioji dalis mano fotomodelių yra šunys. Nors ir ne su visais iš jų būna lengva dirbti, tačiau jie visi unikalūs ir tobuli!

Na , o kitas hobis – autosportas. Juo susižavėjau gan senai, o vėliau pradėjau fotografuoti ir tai labai patiko. Dabar jau nebeįsivaizduoju jokio autosporto renginio be fotoaparato rankose. Tikriausiai per tuos 5 metus esu vienintelė panelė, reguliariai įamžinanti tokius vyriškus renginius. Spėjau įgauti lenktynininkų pripažinimą. Man be galo malonu, kad tai ką darau dėl savęs, patinka ir jiems. Greitis, azartas, gamta, puiki kompanija ir fotografija – tobulas derinys.“

Daugiau Sandros darbų – nuotraukų galerijoje, „Facebook“ ir jos asmeninėje internetinėje svetainėje.


BALSUOKITE UŽ JUMS LABIAUSIAI PATINKANTĮ TALENTĄ!

Kiekvieno mėnesio žurnalo numeryje bus spausdinamas interviu su Jums labiausiai patikusiu talentu.

Turite talentą? Susipažinkime! Praneškite apie save adresu: [email protected]. Sukursime nišą Jums ir Jūsų talentui pristatyti, kur būsite matomas ir gerbiamas „non stop“. Ir dar – pačius geriausius pristatysime kiekviename žurnalo numeryje!

Praneškite apie save! Mes padėsime Jūsų sėkmės istorijai augti!

autosportas, fotografija, šunys, talentu bankas

Naujausi komentarai
F.
2011-07-02, 21:40
Svarbu kokybė, o ne kiekybė - jei jau rodyt, kad kažką moki, tai reikia turėt savikritikos ir atrinkti geriausius kadrus. O dabar pusė nuotraukų absoliučiai mėgėjiškos, fokusas daugelyje kažkur pabėgęs, kokybės trūksta. Žinoma, paperka gražios gyvūnėlių akys ir kai kuriose nuotraukose pagauti puikūs momentai, bet tokių čia mažuma.
Arūnas
2011-07-01, 13:51
geriausiu atveju ši fotografė galėtų pasivadinti ralio fotografe... O ir šiaiptarp atrintų nuotraukų yra ir prastų kadrų. Sėkmės darbuojantis ir tobulėjant.
...
2011-07-01, 13:44
O kame čia talentas, geram fotoaparate?...
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai