Now Reading
Pažinčių svetainių lankytojų tipai – moterų akimis

Pažinčių svetainių lankytojų tipai – moterų akimis

Pažinčių svetainių lankytojų tipai – moterų akimis

Kokios gi moterys ir vyrai pietų pertraukas darbe bei vakarus namuose leidžia sėdėdami pažinčių svetainėse? Nuolat skubantys, šiuolaikiški ar tiesiog norintys „pažaisti“?

5 tipai, kuriuos pateikiame, tinka apibūdinti ne tik antrosios pusės internetu ieškančias moteris, bet ir vyrus. Dažniausiai pirmasis į akis internete krintantis išskirtinis požymis – nuotrauka, o aprašymas prie jos beveik niekada nesiskiria – surašoma viskas, kas suviliotų būsimą partnerį. Tiesos čia tikrai nedaug… Taip pat derėtų pažymėti, kad dažniausiai asmenys priklauso ne vienam kuriam nors tipui, o yra bent kelių jų derinys.

Grožio medžiotojai

Dažniausiai šiam tipui priskirtini vyrai. Jie dairosi „karštų“, grožiu ir kūno proporcijomis išsiskiriančių moterų. Sumanumą ir dėmesingumą jie pasiruošę iškeisti į matomą ir nepaslėptą kerinčia išvaizdą. Paguodžia bent jau tai, kad visi grožį suprantame skirtingai. 

Besidairantys prabangos

Šio tipo atstovai – dažniausiai moterys, „prijaučiančios“ viskam, kas blizga. Jų taikinyje geriausi restoranai, sportiniai automobiliai ir papuošalai. Galimo gyvenimo draugo jos dar pažinčių svetainėje pasiteirauja gaunamo uždarbio, ir tik tuomet svarsto, ar eiti su juo į pirmąjį pasimatymą. Tokių tikrai nedėtų „baidytis“. 

Geriausiai vienas kitą „papildantys“ ir partnerius jungiantys tipai būtų: turtingas gražuolių medžiotojas ir prabangos besidairanti mergina. Nuostabu – tokiu pasirinkimu laimi ir vienas ir kitas. Kitas variantas – vidutinio amžiaus turtuolis ir jaunutė, ką tik vidurinės mokyklos pažymėjimą gavusi mergina. Besidairančios prabangos gražuolės dažniausiai siekia vieno – gauti naudą, o vyrų giminei tai kvepia finansiniu nestabilumu. 

Nesubrendę ir įžūlūs

Tiek šio tipo vyrai, tiek moterys „nesicackina“. Pirmasis jų klausimas – apie sugulimą į lovą jau po pirmo „apsiuostymo“, ne ore susitikus, o vos gavus atsakymą į pateiktą anketą. Jis iškart praneša apie „savo“ išmatavimus, o ji paklausią apie sumelę? Ir tai glumina!? Jums tai užgaulu, įžeidu, šlykštu ir primityvu? Vadinasi užsiregistravote ne jums tinkamoje pažinčių svetainėje. Šioje visais jausmais prisiekiama per valandą. Rinktis tikrai yra iš ko, o laikui bėgant galvoje atsisijosite, kurios anketos turi užslėptų poteksčių, o kurių autoriai yra verti dėmesio. Su įtikusios anketos savininku laukia ilgi pokalbių vakarai ir pirmasis pasimatymas bent jau po gerų dviejų savaičių – sužavėsiantis abi puses arba vėl priversiantis nusivilti.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Veikiantys apgaule ir manipuliuojantys jausmais

Tokio tipo „vampyrų“ tikrai derėtų vengti. Su jais nėra saugu, gauti naudą jie bando įvairiausiais būdais. Teisybės ir tikrųjų siekių iš jų neišgausi. Tik pasimatymo metu gali paaiškėti, kad visą šį laiką bendravote su žmogumi, patalpinusiu ne savo nuotrauką. Geriausiu atveju jie neprisipažins rūkantys, o susitikę išsiaiškinsite, kad traukia vieną dūmą po kito. Blogesniu sutiksite partnerį ne vieną, o su sutuoktiniu ar bent jau kitu kandidatu į porą. Svarbu nepasiduoti manipuliacijoms ir partnerio veide laiku jas įžvelgti. Juk ilgalaikiai santykiai paremti abipusiu pasitikėjimu.

Kuklūs ir sąžiningi

Nors jie veikia ir „vangiai“, tačiau jei eina į pasimatymus ir ieškosi sau tinkamos poros, tai vieninteliais kandidatais, bent jau šiuo metu, esate jūs. Nesitikėkit iš jų nebrandžių žaidimų ar greitai „užsimezgančio“ sekso. Santykiai su šiuo partneriu bus paremti nuoširdumu. Melo iš jų lūpų taip pat neišgirsite. Didžiausia jų „bėda“ – visų turimi žmogiški trūkumai, tik šie mažiau juos slepia. Manote kad jie nuobodūs? Tikrai ne. Jie linkę rizikuoti, tačiau susilaiko nuo neapgalvotų ir kvailų sprendimų, o į ateitį žvelgia daug toliau nei kiti.

Rinkitės apdairiai ir nesuklysite!

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top