Now Reading
Savaitgalio receptas. Traški duonelė su česnakais

Savaitgalio receptas. Traški duonelė su česnakais

Savaitgalio receptas. Traški duonelė su česnakais

Laikas.lt šį savaitgalį  Jums siūlo pasigaminti užkandį, kuriuo galėsite pavaišinti draugus iškylos metu ar namuose, kuomet netikėti svečiai – ne tik džiaugsmas, bet ir galvos skausmas. Jūsų dėmesiui – traški duonelė su česnakais.

Jums reikės:

1 prancūziško batono
300 g sviesto
3 skiltelių česnako
200 g fermentinio sūrio
1, 5 stiklinės smulkintų petražolių lapelių
pipirų pagal skonį

Kaip gaminti:

Batoną supjaustykite riekelėmis. Dubenyje mediniu šaukštu sviestą išsukite iki purios masės, į kurią sudėkite smulkintus česnakus, petražoles, pipirus ir tarkuotą sūrį. Viską labai gerai išmaišykite. Gauta mase iš abiejų pusių aptepkite batono riekeles ir dėkite ant įkaitintų grotelių. Kepkite ne ilgiau kaip 3 min ir dar karštas patiekite ant stalo.

Skanaus! Daugiau receptų rasite Laikas.lt receptų skiltyje.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top