Now Reading
Daiktų pusryčiai. 3D formato bikinis (Foto, video)

Daiktų pusryčiai. 3D formato bikinis (Foto, video)

Daiktų pusryčiai. 3D formato bikinis (Foto

Pirmąjį pasaulyje 3D formatu pagamintą ir jau prekyboje pasirodžiusį bikinį sukūrė „Continuum Fashion“ mados namų dizainerės Jenna Fizel ir Mary Haung.

Šio N12 vardu pakrikštyto dviejų dalių moteriško maudymosi kostiumėlio išskirtinumas – elastinėmis lingėmis sujungtos įvairaus dydžio apvalios plokštelės. Dalis apskritimų yra mažesni – kad galėtų kuo labiau priglusti ir atkartoti kūno formas. Tuo tarpu kitos detalės didesnės, panaudotos siekiant išryškinti reikiamas kūno vietas, skelbia Shapeways.com. 

N12.bikini – Video from Continuum Fashion  Vimeo.

Nepergyvenkite, šis bikinis – ne koks plastmasės gabalas, o iš nailono pagamintas lankstus apdaras, sugebantis priglusti prie kiekvieno kūno centimetro. Jis atsparus vandeniui ir nepamainomas maudantis baseine ar paplūdimyje.

Šią gamybos technologiją mados kūrėjams padėjo įgyvendinti daiktų 3D formatu gamintojas „Shapeways“, jau siūlantis bikini nusipirkti interneto parduotuvėje.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Toks „likimas“ neištiko dar nei vieno iki šiol sukurto kūno skenavimo technologija paremto drabužio.

Bandoma sukuri kaip įmanoma tikslesnius gamybos šablonus į pagalbą pasitelkiant algoritmus, leisiančius bikinį pasirinkti pagal dar tikslesnius kūno išmatavimus.

Laikas.lt
Nuotraukos: continuumfashion.com ir shapeways.com

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top