Now Reading
Cate Blanchett: „Niekada nebūsiu draugė savo vaikams“

Cate Blanchett: „Niekada nebūsiu draugė savo vaikams“

Cate Blanchett: „Niekada nebūsiu draugė savo vaikams“

Kino žvaigždė Cate Blanchett ir jos vyras Andrew Uptonas nesijaudina dėl to, ar jų vaikai juos mėgsta. Viename interviu aktorė prisipažino, kad dar prieš susilaukiant pirmagimio jiedu nusprendė, jog vaikus auklės itin griežtai.

Devynerių sūnų Dashiellį, septynerių Romaną bei trejų Ignacijų tėvai moko, kad aiškiai nustatytos ribos yra daug svarbiau nei buvimas draugais.

„Žinoma, kartais sunku būti piktu policininku, bet visada sau sakau, kad taip reikia. Man neramu, jog daugelis šiuolaikinių tėvų stengiasi bet kokia kaina tapti geriausiais savo vaikų draugais. Jei tau rūpės tik tai, kad vaikas tave mėgtų – vėliau turėsi daug problemų“, – „The Daily Mirror“ sakė 41-erių C. Blanchett.

Pasak aktorės, svarbiausia mokėti atžalas išklausyti ir išmokyti išsikalbėti: „Manau, kad esu mylinti motina, todėl vaikai supras, kaip svarbu išsipasakoti. Tikiuosi, kai mano vyrukams bus penkiolika, jie su manimi bendraus lygiai taip pat laisvai, kaip tai daro dabar“.

C. Blanchett taip pat prisipažino, jog vaikai jai visuomet buvo svarbesni už karjerą. Būtent dėl to ji vos neatsisakė vaidinti naujausiame veiksmo trileryje „Hanna“, kuriame atliko griežtos ir negailestingos CŽV agentės vaidmenį. „Iš pradžių filmo kūrėjai man pasakė, jog filmavimai Maroke ir Suomijoje vyks aštuonias savaites. Iš karto atsisakiau, nes būti tiek laiko be šeimos nenorėčiau. Tuomet jie specialiai dėl manęs sutrumpino filmavimų trukmę iki 22 dienų. Perskaičiau scenarijų ir supratau, kad šis filmas – neįtikėtinas“, – apie filmą „Hanna“ pasakojo australė.

Tokių kino hitų, kaip „Atpirkimas“, „Puikybė ir prietarai“ bei „Solistas“ režisierius Joe Wrightas naujausiame filme drauge su Cate Blanchett vaidina jaunoji Holivudo žvaigždė Saoirse Ronan bei Ericas Bana, o garso takelį sukūrė patys „The Chemical Brothers”. Trileris „Hanna“ pasakos intriguojančią istoriją apie giliai miške gyvenančius tėvą ir paauglę dukrą. Šeimynėlė nepaprasta: tėvas – CŽV ieškomas agentas, o dukra nuo mažų dienų ugdoma tapti negailestinga žudike. Tačiau tėvas dukrą kovos paslapčių mokė ne savo malonumui – neilgai trukus paauglei tenka pasinaudoti įgūdžiais.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Intelektualus trileris „Hanna“ į Lietuvos kino teatrus atkeliaus jau kitą savaitgalį, birželio 10 d. Kol kas siūlome pažiūrėti rimtesnio žanro mėgėjus neabejotinai sudominsiantį filmo anonsą:

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top