Now Reading
A.Tautou: kai niekas negalėjo paaiškinti, kaip tapti primatologe, pasirinkau aktorystę

A.Tautou: kai niekas negalėjo paaiškinti, kaip tapti primatologe, pasirinkau aktorystę

A.Tautou: kai niekas negalėjo paaiškinti

“Kai buvau maža mergaitė, labia mylėjau beždžiones. Tuomet svajojau būti primatologe (primatologija – mokslas, tiriantis primatus, – aut.past.).

Vieną dieną nuėjau į karjeros centrą paklausti, kaip man ja tapti. Niekas negalėjo normaliai atsakyti į klausimą, todėl pasirinkau aktorystę”, – sako nuolat keistais ir itin neįprastais atsakymais į klausimus stebinanti šiuolaikinio Prancūzijos kino žvaigždė Audrey Tautou. Jau nuo šio penktadienio mūsų numylėtoji Amelija grįžta į kino teatrus labai panašiame amplua – pirmiausia kitiems gera darančią ir kartais dar labiau viską sukomplikojančią kirpėją pamatysime juostoje “Prancūziška apgaulė”.

Dėl aktorės Audrey Tautou ir neapsakomai romantiškų jos vaidmenų (ypač Amelijos) iš proto eina kadenciją baigęs Prancūzijos prezidentas Jacquesas Chiracas ir premjeras Lionelis Jospinas. Japonų turistai Paryžiuje nebeieško Mulen Ružo, o klausinėja, kur yra Monmartras ir ta miela kavinukė, kurioje dirbo Amelija.

“Manau, kad “Amelija iš Monmartro” buvo tokia sėkminga tik dėl to, kad padarė žmones laimingus. Visai kaip pačiame filme. Matydavau, kaip iš kino teatrų žiūrovai išeidavo su plačiomis šypsenomis ir idėjomis nuveikti kažką gero kitiems. Filmas pozityvus, moko svajoti, o tokių filmų Prancūzijoje sukurta ne itin daug”, – įsitikinusi aktorė.

Net ir tapusi atpažįstama visuose pasaulio kampeliuose, A.Tautou vis dar paniškai bijo dėmesio. Sako, kad jai nepatinka šurmulys perkant pieną parduotuvėje ar burokus turgelyje. Nemėgsta ji kalbėti ir apie asmeninį gyvenimą. Paklausta apie mylimus ir mylėtus virus, mergina susigūžia ir nuleidžia akis.

“Čia, Prancūzijoje, mes viešai apie tai nekalbame. Šiandien jau turėjau septynis interviu ir visi žurnalistai prašė papasakoti apie savo vaikiną. Kodėl niekas neklausia apie filmus ir kodėl vaikystėje norėjau gyventi su beždžionėmis?”, – priekaištauja A.Tautou.

Pasikapsčius internete, galima rasti informacijos, kad anksčiau aktorė draugavo su Topher Grace`u, Nuno Sousa, Lance`u Mazmanianu, o šiuo metu susitikinėja su rodo dainininku Mthieu Chedidu, geriau muzikos pasaulyje žinomu pravarde “M”.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Dėl karjeros aukštumų Audrey taip pat nėra pametusi galvos. Teigia nežadanti kraustytis į Holivudą, jai užtenka darbų ir gimtinėje. Mergina dievina keliones, nusifilmavusi “Amelijoje iš Monmartro” ji su seserimi apkeliavo Indoneziją. Sako, brangiausias jos daiktas yra fotoaparatas, kuriuo fotografuoja ne tik įkvepiančius peizažus, bet ir visus be išimties ją kalbinančius žurnalistus.

Audrey Tautou, vaidinančią sušukuojančią, nukerpančią bei visais gyvenimo atvejais patarti galinčią kirpėją, jau nuo šio penktadienio pamatysime naujausioje aktorės romantinėje komedijoje “Prancūziška apgaulė”. Bėda tik ta, kad ji nesugeba padėti depresijoje po skyrybų atsidūrusiai savo mamai. O kai pagaliau sugeba – viskas pasisuka itin netikėta linkme.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top