Now Reading
Lady Gaga niekada nesidarytų plastinės operacijos

Lady Gaga niekada nesidarytų plastinės operacijos

Lady Gaga niekada nesidarytų plastinės operacijos

Įvairiausiais stiliaus bandymais šokiruojanti Lady Gaga pastaruoju metu pradėjo stebinti ir fiziologiniais pokyčiais.

Tačiau išryškinti skruostikauliai – ne plastinės chirurgijos pasekmė, o tiesiog odos spalvos silikoniniai protezai. Juos daininkė gali bet kada nusiimti.

„Daugelis pop žvaigždžių žino, kas yra plastinė chirurgija, bet tik ne aš. Man tai atrodo per daug skausminga ir pavojinga, be to žaloja gerbėjų psichiką“, – „Harper’s Bazaar“ teigė Lady Gaga.

Pasak 25 metų daininkės, jos kūno modifikacija yra paremta tik meniniais tikslais: „Plastinė operacija nėra vienintelis kelias, norint gražiai atrodyti žurnalo viršelyje ar fotosesijoje. Aš esu žvaigždė ir norėdama nustebinti savo gerbėjus, prisigalvoju įvairiausių būdų, kaip tai padaryti.“

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Lady Gaga prisipažino, kad jos muzikoje vis dar gyvena daugiau nei prieš metus nusižudęs drabužių dizaineris Alexanderio McQueeno.

„Aš manau, kad jis savo mirtį buvo seniai suplanavęs, tad iš karto po jo mirties parašiau dainą „Born this Way“, – pasakojo daininkė. Dainą nuspręsta buvo pristatyti per dizainerio mirties metines. Pasigirdo kalbos, kad Lady Gaga žinojo apie Alexanderio McQueeno ketinimą savo noru pasitraukti iš gyvenimo. Tai sukėlė Lady Gagos pasipiktinimą: „Išgirdusi žmones kalbant tokius dalykus, aš niekada nebūčiau parašiusi tos prakeiktos dainos. Man padėjo būtent Alexanderis McQueenas.“

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top