Now Reading
Gerai Gerai ir Miss Sheep koncerte – garso ir vaizdo glamonės

Gerai Gerai ir Miss Sheep koncerte – garso ir vaizdo glamonės

Gerai Gerai ir Miss Sheep  koncerte  – garso  ir vaizdo glamonės

Rodos praėjo vos keletas savaičių, kuomet Gerai Gerai & Miss Sheep didžiuosiuose Lietuvos miestuose pristatė savo debiutinį albumą „Own religion“. Tačiau nuoširdžiu electro pop skambesiu savo gerbėjus žavintis duetas nė nemano snausti – jau šį penktadienį, kovo 18d., 21 val. jiedu į dviejų valandų gyvą pasirodymą klube „Brodvėjus“ kviečia vilniečius ir miesto svečius.

Šįkart pagrindine renginio naujiena rengiasi tapti visai neseniai prie Gerai Gerai & Miss Sheep komandos prisijungęs vizualizacijų meistras NULIS VAIZDO.

Vaikinas ką tik grįžo iš Berlyno, kur patirties sėmėsi iš scenos vilkų, talkinančių tokiems garsiems atlikėjams kaip „The Chemical Brothers“ ar Richie Hawtin, dar kitaip žinomam Plastikman vardu, taigi, atsakingai pasižada nustebinti visus atėjusius paklausyti Gerai Gerai ir Miss Sheep . 

„Sintetinsiu garsą, sklidantį iš dueto, ir versiu jį 3D vaizdu. Gerai Gerai ir Miss Sheep šokdins jūsų kojas, o aš šokdinsiu jūsų akis“, – taria NULIS VAIZDO ir siūlo kalbėti ne žodžiais, o vaizdais. 

„NULIS VAIZDO su mumis pasirodė visuose „Own religion“ pristatymo vakarėliuose. Žiauriai gera vos po trijų kartų jį vadinti naujuoju savo komandos nariu. Gi kas gali būti geriau – mudu su Gerai Gerai stengiamės prikaustyti garsu, o NULIS VAIZDO prikausto vaizdu. Ir dar kaip gražiai!”, – kuklųjį VJ papildo plepioji Miss Sheep. 

Taip pat, jau tradiciškai, prie Gerai Gerai & Miss Sheep scenoje prisijungs būgnininkas Sergej Makidon ir bosistas Anatolij Len. Muzikantai nepamainomai papildo elektroninį dueto skambesį gyvu, energingu užtaisu, vis dažniau priverčiančiu ne tik ištikimai klausytis pamėgtų kūrinių, tačiau ir pakilnoti kojas.
Beje, penktadieninis koncertas – ne vienintelė naujiena žmogaus orkestro ir nuotaikingosios panelės Avies stovykloje. 

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Jau kovo 31 dieną Gerai Gerai & Miss Sheep visą valandą gros tiesioginiame radijo stoties „Opus 3“ eteryje. Neįprasta, tačiau labai smagu, kad radijo studijoje tilps ne tik duetas ir jų komanda, tačiau ir 50-100 melomanų, pasiruošusių gyvam geros nuotaikos užtaisui.

„Drąsiai galime sakyti, kad „Opus 3” – mūsų krikštatėviai. Todėl mums labai didelė garbė groti jų klausytojams. Ačiū „Opus 3“ už tai, kad neapleidžia jaunų atlikėjų. Mes pažadame nenuvilti“, – sako Gerai Gerai ir Miss Sheep.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top