Now Reading
Jasonas Stathamas: „Mechanikas“ – kitoks nei eiliniai veiksmo filmai“

Jasonas Stathamas: „Mechanikas“ – kitoks nei eiliniai veiksmo filmai“

Jasonas Stathamas: „Mechanikas“ – kitoks nei eiliniai veiksmo filmai“

Jasonas Stathamas teigia, kad vaidinti trileryje „Mechanikas“ jis sutiko vos perskaitęs scenarijų, nes jam patiko gudriai suregztas filmo siužetas ir nekvailas jo personažas.

Šį penktadienį, sausio 28 d., Lietuvos kino teatruose pradedamas rodyti veiksmo trileris „Mechanikas“. Jis sukurtas pagal populiarų to paties pavadinimo 1972 metų filmą, kuriame pagrindinį vaidmenį atliko lietuvių kraujo turintis legendinis Holivudo aktorius Charles‘as Bronsonas.

J. Stathamas sako, kad matė ir pirmąjį „Mechaniko“ variantą – ir jam labai patikę abu: ir 1972 metų filmas, ir šių metų jo perdirbinys.

„Man labai patiko pirmoji filmo versija. Tiesą sakant, vaidinti „Mechanike“ sutikau perskaitęs būtent originalaus filmo scenarijų, nes naujoji versija kuriama pagal lygiai tą patį scenarijų, kaip ir 1972 metais, – pasakoja J. Stathamas, – Vos perskaitęs jį, pasakiau: „Aš sutinku!“ Man patiko viskas. Patiko, kad filmas suregztas gudriai. Yra tiek daug kieto veiksmo filmų, bet jie yra kvaili ir nuspėjami. O man patiko, kad mano personažas Mechanikas veikia naudodamasis ir galva, gudriai. Jis nepalieka jokių pėdsakų. Šis filmas visai kitoks nei daugelis kitų trilerių.“

Filme J. Stathamo įkūnijamas profesionalus žudikas planuoja „pailsėti nuo kriminalinės praeities“ ir kruvino amato paslapčių pradeda mokyti vienos iš savo aukų sūnų. Samdomo žudiko mokinys uoliai stengiasi perimti visas šios profesijos subtilybes, tačiau praeitis staiga pradedi lipti herojui ant kulnų..

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top