Geriausi 2010 metų kino filmų plakatai

Laikas.lt savo skaitytojams siūlo pasižiūrėti gražiausius praėjusių metų kino filmų plakatus. Jei kils klausimų, kodėl vienas ar kitas plakatas nepakliuvo į sąrašą - tope atsirado tik tie, kurie buvo sukurti pačių filmus išleidusių kino studijų.

Visi sutinkame, kad kino filmų plakatai atlieka puikią rinkodarinę misiją ir pritraukia žiūrovus plačiai atverti piniginę kino teatrų kasoms.

10. Amerikietis/The American. Filmo plakatas primena retro stilių ir tikrai traukia akį.



9. Triušio urvas/Rabbit Hole. Tai įtaigus, viltingas, sąžiningas ir netikėtai šmaikštus portretas šeimos, ieškančios prasmės pačioje beprasmiškiausioje gyvenimo situacijoje – praradus vienintelį sūnų. Nors filmo plakatas turinio nelabai nusako, tačiau puikiai parodo personažų emocijas ir jų kaitą.



8. Winnebago Man. Šis filmas sukurtas remiantis "Youtube" patalpintu vaizdeliu.  Filmo plakatas atrodo kaip nupieštas ranka ir primena senus gerus plakatų piešimo ranka laikus. Bonusą gauna ir filmo citata ant plakato. 



7. The Next Three Days/ Trys įtemptos dienos. Patinka fotomontažas, kuris įdomiai sukuria žmogaus veidą. Matosi, kad prie plakato padirbėjo geri dailininkai.



6. Devil/Šėtonas. Įsivaizduokite pragaro laužų dūmus eiliniame stiklinio dangoraižio lifte....Skamba kraupiai ir vilioja siaubo filmo gerbėjus, kaip ir pats plakatas.



5. The Expendables/Nesunaikinami. Pristatome ispanišką plakato versiją, kuri išties įsidėmėtina ir net jei nepatinka filmas, plakatas gali suvilioti ateiti į kino teatrą.



4. Kick-Ass/Ateini čia arba gausi į dūdą! Nediskutuosime apie filmo pavadinimo vertimą į lietuvių kalbą, tačiau plakatai tikrai įspūdingi. Tai propagandiniai plakatai, parodijuojantys garsius II Pasaulinio karo plakatus.

                                       

3. The Social Network/Socialinis tinklas. Apie filmą mes jau rašėme, turbūt dauguma jį jau matė. Ir filmo plakatas tikrai originalus - pavadinimas įdėtas ne kaip įprasta didelėmis raidėmis centre, o plakato šone.
 

2. Buried/Palaidotas gyvas. Pripažinkime, kad tai išties originalus plakatas, kurio pastebėti neįmanoma. Jei negalite ilgai žiūrėti į plakatą, panašiai bus ir su filmu, kurio dauguma veiksmo vyksta uždaroje dėžėje, o blykčiojanti šviesa net erzina akį.
 

1. Black Swan/Juodoji gulbė.
Apie šį filmą jau rašėme, o dabar pristatome plakatus, kurie išties verti pirmos vietos. Primena Art Deco stilistiką ir atrodo kaip atkeliavę iš ano dešimtmečio.


Sudaryta remiantis Collider.com paskelbtu topu

geriausi kino plakatai, Juodoji gulbė, kinas, kino plakatai, socialinis tinklas

Naujausi komentarai
2011-01-05, 20:29
Super, visi be išimties verti dėmesio.
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai