Now Reading
“Dr.Who” – deivių paradas ir prieškalėdinis apšilimas

“Dr.Who” – deivių paradas ir prieškalėdinis apšilimas

“Dr.Who” – deivių paradas ir prieškalėdinis apšilimas

Klaipėdos naktibaldų laukia smagūs paskutiniai 2010-ųjų „pasispardymai“. Savaitgalį klubas „Dr.Who“ jau vartys pikantišką būsimųjų metų kalendorių ir kvies paruošti kūną bei dvasią šventiniam maratonui. Penktadienį tarsi galinga pūga po svetingais skliautais įsiverš „Olialia Party“ linksmybės.

Daug simpatijų pelnęs vakarėlių ciklas jau sveikina 2011-uosius pristatydamas naująjį „Vakaro žinių“ kalendorių. Dvylika jame įamžintų lietuviškų grožybių klube „Dr.Who“ skleis savo kerus ir svaigins gintariniais žvilgsniais.

Kvapą gniaužiančioms kalendoriaus gražuolėms draugiją palaikys ne mažiau efektinga palyda. Ant scenos savo talentus „išlukštens“ grupė „Olialia pupytės“, o „Kastanedos“ padaužos pristatys Klaipėdoje dar nematytą savo programą „Club Live Show“, kurioje gyvai griaudės hitai iš Justino Timberlake‘o, Timbalando, „Black Eyed Peas“ ir kitų žvaigždžių repertuaro.

Taip pat vakarėlio scenarijuje – „Olialia Dream Team“ šou, nežabota house muzikos energija su DJ Justin Beat, fotosesijos su nakties žvaigždėmis bei naujojo „Vakaro žinių“ kalendoriaus dalybos renginio svečiams.

Paskutinį šeštadienį prieš Kalėdas – „Christmas Warm-up Party“, kitaip tariant, geros nuotaikos kupina švenčių repeticija. Jos metu klubinius „Jingle Bells“ ritmus žarstys rezidentas DJ Driule XL. Baras stebins dosnumu ir pasistengs išprovokuoti ne tik šokius rateliu, bet ir eilėraštukų deklamavimą.

„Kitą savaitę daugelį mūsų įtrauks karštligiškos dovanų paieškos ir kiti rūpesčiai, po to užgrius galinga sveikinimų, draugų, vakarėlių lavina. Be rimto fizinio ir dvasinio pasiruošimo tokiu metu nesunku prarasti pusiausvyrą. „Christmas Warm-up party“ padės tolygiai subalansuoti savo energiją, kad šventės apsieitų be stresų“, – užtikrino „Dr.Who“ atstovai.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Besibaigiančių 2010-ųjų „vinys“ klube – jokia paslaptis. Gruodžio 25 d. „Dr.Who“ rengia kalėdinį Venecijos karnavalą, kuriame šiugždės prašmatnūs kostiumai, o kaukėse įrėminti žvilgsniai kurstys intrigas. Naujametinės fiestos gruodžio 31 d. burtažodis – „Glamour New Year Party“ su Donatu Montvydu, atvešiančiu šūsnį Michaelo Jacksono, klubinių hitų ir savo solinės kūrybos.

Šventiniai vakarėliai iš „Dr.Who“ aukštybių pabers žaižaruojančio sniego, akins ugnimi ir kitais specialiaisiais efektais, o geriausius 2010-ųjų house muzikos ritmus prie didžėjaus pulto reziumuos Justin Beat.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top