Barakudos išpažintis: išpildyk mano norus, ir aš būsiu tavo

Terminas barakuda, pasakojama, kilo JAV plačiai nuskambėjus teismo procesui. Viena gražuolė po kelių greitų skyrybų iš savo turtuolių vyrų sugebėjo išsireikalauti ne vieną milijoną dolerių. Apie 25–30 metų už savo vyrus jaunesnė blondinė buvo lietuvė.

Kūnas su daug E

"Išpildyk mano norus, ir aš būsiu tavo, – ironiškai šypsodamasi kartoja 24-erių šviesiaplaukė Indrė. – Jachtos, prabangūs automobiliai, kailiniai, papuošalai, paplūdimiai. Mes to norime ir to siekiame! Kai tai gausime, ir kūnas bus tavo. O tai gauname, kai duodame jauną, gražų kūną. Mano karta labai mėgsta pinigus, bet kas išaugs iš dabartinių keturiolikmečių?"

Priauginti plaukai ir nagai, permanentinis makiažas, silikoninės krūtys, silikonu patobulintas užpakaliukas, plastikos chirurgų pagražintos lūpos, nosis, hialurono rūgštys kaktoje, įvairiaspalviai keičiami lęšiai akyse.

"Reikia į save investuoti – vyrai nori gražaus kūno", – paklausus, kas pas ją natūralu, juokdamasi paaiškina blondinė.

Pasaka mažiesiems

"Aš noriu būti barakuda. Vakar pakabinau turtingą vyrą, jis man davė 100 litų makiažui. Jis turi šustrą bemvą", – šias frazes, tikina Indrė, ji girdėjo net iš moksleivių. – Ir toms merginoms buvo po 14–15 metų! Nors ar verta stebėtis, jei jos nuolat mato ir girdi: "Išpildyk mano norus, ir aš būsiu tavo."

Indrės manymu, jaunos merginos, kurioms televizija, žurnalai kala į galvas tokias frazes, kaip aukso ieškotojos tiria turtingus vyrus.

Ar įmanoma, kad egzistuotų meilė tarp jaunos merginos ir dvidešimt ar trisdešimt metų vyresnio vyro?

"Pasaka mažiesiems. Ar tu žinai porą, kurioje už žmoną daug vyresnis vyras nebūtų pasiturintis? – nusikvatoja Indrė. – Galima tai pavadinti ir sandėriu. Jam nieko nereiškia kas mėnesį jai išleisti keliasdešimt tūkstančių, o ji už tai atsilygina seksu. Tiesa, mums tie gerokai vyresni vyrai patinka. Bet tik po to, kai mes gauname, ko norime."

Naftininkas dovanojo "Mercedes"

Ar ji – barakuda? Indrė šypsosi ir gūžtelėja pečiais. Tačiau pripažįsta, kad ieško tik turtingo draugo.

Būdama septyniolikos, Klaipėdoje gimusi mergina turėjo vieną 27 metais vyresnį Rusijoje su naftos produktais dirbusį verslininką. "Vedžiojau už nosies", – šypsosi neslėpdama pasitenkinimo.

"Jis atvažiuodavo dviem savaitėms į Lietuvą. Tuo metu man būdavo rojus, – neslepia nostalgijos Indrė. – Prabangiausiose Vilniaus parduotuvėse pirkdavau, ką tik noriu. Džinsai – tūkstantis, batai – trys tūkstančiai, kailinukai – keliolika tūkstančių litų. Valgėme geriausiuose restoranuose. Dienai jis duodavo po tūkstantį eurų. Labai manęs geidė, bet aš išsisukinėjau, pažadėjau pasimylėti, kai man sukaks aštuoniolika metų. Gimtadienio proga padovanojo naują sportinį "Mercedes".

Dabar ji nusitaikiusi į vieną Vilniaus verslininką. Jau išsiaiškino, kad jo santykiai su beveik bendraamže žmona pašliję. Atsargiai, per aplinkinius, sužinojo apie jo pomėgius, kad turi daug žemių ne tik sostinėje, bet ir pajūryje, Kaune, ne vieną milijoną Šveicarijos ir Kaimanų salų bankuose.

Po automobilio ratais

"Turtingų žmonių sąskaitas banke sužinoti labai nelengva, – pasakoja Indrė ir apie kitų merginų naudojamus būdus. – Banke jie turi tik vieną individualiai su jais dirbantį žmogų. Bandome prieiti prie to žmogaus. Jei reikia, permiegame, sumokame."

Iš pradžių, pabrėžia Indrė, nereikia vyrui atsiduoti. Jis – medžiotojas. Lengvai įpratęs viską gauti turtuolis susidomi, kai tu jam iškart "nesketi kojų".

"Po to jį patikrini, – šypsosi pašnekovė. – Specialiai išsitrauki pasibaigusių kvepalų buteliuką, seną ir jau gendantį mobilųjį telefoną, pasimatymą skiri prabangiame grožio salone, tarsi atsitiktinai pasakai, kad išalkai arba paprašai išrinkti batelius, nes jis turi gerą skonį. Ir jis moka. Ne? Kantriai lauki. Ne? Tuomet – viso gero."

Kad sudomintum objektą, pasakoja Indrė, yra daugybė įvairių būdų. Kai kurios gražuolės, prie perėjos pajudėjus automobiliui, kurį vairuoja jų objektas, tarsi atsitiktinai užkrenta ant variklio antvožo. Kitos nusiperka vienkartinius abonementus prabangiame sporto klube, lankosi grietinėlės renginiuose, į kuriuos stengiasi patekti bet kokia kaina."

Būdas tapti verslininke

Pasak Indrės, ne iš piršto laužtos istorijos apie merginas, kurios turi po kelis turtingesnius vyrus ir specialiai jų prašo nupirkti joms tą patį prabangų daiktą arba drabužį. Ir po to sutarusios su pardavėja, joms palikusios solidžių arbatpinigių, prekes grąžina, o vieną pasilieka sau.

Turtingų Kauno ponių pamėgtame salone jaunos merginos yra sutarusios su viena kirpėja, kad, atvažiavus jų paimti turtingam dėdei, ši pasakytų, kad šukuosena kainavo ne 300, o 400 litų.

Ar pasirengęs mokėti?

Norėdamas išlaikyti jauną žavią merginą turtingas vyras per mėnesį turi skirti bent 20–30 tūkst. litų.

VIP mėnesio sporto klubo abonementas – apie 300–400 litų, soliariumo – 200 litų, kirpyklos, grožio salono – apie 1000 litų. Buto nuoma – apie 2000 litų. Mobiliojo telefono sąskaita – apie 500–1000 litų (merginos mėgsta paplepėti).

Dar – drabužiai, kvepalai, restoranai, keli tūkstančiai smulkioms išlaidoms.

Papildomų pinigų prireikia tolimoms kelionėms į žinomus pasaulio kurortus. Tai kainuoja nuo keliolikos iki keliasdešimt tūkstančių litų.

Nuo keliolikos iki keliasdešimt tūkstančių, jei to nori mylimoji, reikia ir plastinėms operacijoms.

Nuo keliasdešimt iki šimto tūkstančių gali kainuoti automobilis.

Keli šimtai tūkstančių gali kainuoti jai nupirktas verslas.

Nuo kelių šimtų tūkstančių litų iki milijono ar daugiau kainuoja dovanojamas butas arba namas.

"Vilniuje grietinėlė puikiai žino vieną įspūdingą gražuolę, kuri atkakliai jau keliolika metų siekia ištekėti už turtingo verslininko, – pasakoja Indrė. – Jis jai nupirko namą prestižiniame rajone pavilnėje, naują automobilį, verslą. Kad turtingas vyras padarytų tave verslininke, daugelio merginų troškimas. Kai kurios net ištekėjusios palaiko slaptus santykius su turtingais meilužiais. Tačiau tos vilnietės tikslas – išlaukti, kol subyrės multimilijonieriaus santykiai su žmona, ir ištekėti už jo."

Vartoja kvaišalus

"Turtingi verslininkai turi labai daug informacijos, gali pasiklausyti telefono pokalbių, išsiaiškinti apie tave daug dalykų", – atskleidžia pavojus Indrė. Ji sako, kad barakudai privalu būti diskretiškai ir atsargiai.

Indrė nenori būti užtikta viename brangiame Italijos kalnų kurorte, kaip nutiko vienai nauju visureigiu važinėjančiai žaviai turtingai moteriai, kuri visiems skelbdavosi apie savo solidų verslą. Koks tas verslas, atsitiktinai paaiškėjo, kai ją užklupo su seksualiais drabužiais prabangiame viešbutyje, kuriame lietuviai turėtų nesilankyti.

"Gyvenime mylėjausi tik su keturiais vyrais, – kartoja ji su šimtais vyrų permiegojusios vienos pažįstamos klaipėdietės frazę. – O visa kita – tik darbas."

Pabėgti nuo realybės tai klaipėdietei padeda mintyse besisukantys eurai arba doleriai ir jau kiekvieną dieną vartojamas krekas arba metamfetaminas kristalas.

Indrė nelaiko savęs prostitute. Ji nenori, kaip vienos merginų grupės narė, prabangiame Atėnų, Romos, Londono ar Paryžiaus viešbutyje laukti SMS, kad netrukus ateis naujas klientas. Net jei mintyse skamba Lietuvoje daug kartų girdėta daina: "Išpildyk mano norus, ir aš būsiu tavo."

Skirtumas – 28 metai

Trupės "Ąžuolyno meškučiai" vadovas Mykolas Zobovas šiuo metu viešai purvais drabstosi ir kalba apie skyrybas su 28 metais jaunesne žmona Agne.

"Jis pavydus marazmatikas, sukriošęs senis", – šaukia dviejų vaikų motina Agnė.

"Ji barakuda", – meta kaltinimą M.Zobovas.

Skyrybų iniciatorė Agnė netiki, kad tarp 40 metų vyresnio vyro ir 18–25-erių merginos gali būti meilė: "Kaip galima mylėti sukriošusį senį? Nebent moteriai būtų 40, jam 65 ir jie abu jau būtų išgyvenę asmenines tragedijas, turėtų savo pagrindą ir norėtų ramybės".

"Ne, – prieštarauja žmonai 28 metais vyresnis Mykolas. – Turiu pažįstamą, kuris už žmoną vyresnis 25 metais ir jie puikiai sutaria."

Skirtumas – 21 metai

"Kodėl man klijuoja tokią etiketę? Nesu jokia barakuda, bet gyvenime nutinka daug dalykų, kurių negali pakeisti.

Sakau tvirtai – man labai svarbu žmogaus vidus. Ir kuo toliau, tuo svarbiau. Materialūs dalykai – antrame plane. Prabangūs laikrodžiai, drabužiai nėra svarbiausia", – teigia buvęs modelis Asta Valentaitė, po ilgametės draugystės ištekėjusi už 21 metais vyresnio verslininko Laimučio Pinkevičiaus.

2008 m. Lentvario bažnyčioje susituokusios poros keliai maždaug po pusmečio išsiskyrė. Tačiau oficialios skyrybos, A.Valentaitės teigimu, dar neįvyko.

Skirtumas – 18 metų

Žinomas supermodelis Svetlana Griaznova sėkmingai gyvena su itin turtingu italų kilmės Niujorko mediku Angelo Aquista.

Iš Šalčininkų kilęs supermodelis 2009 m. liepą pagimdė dvynukus. Pora taip pat augina trejų metų dukrelę Alessandrą.

36-erių S.Graznovos išrinktasis A.Aquista 18 metų už ją vyresnis.

Anksčiau S.Griaznova draugavo su 21 metais vyresniu itin turtingu ir geidžiamu Amerikos jaunikiu – garsiu verslininku Roffredo Gaetani D‘Aragona Lovatelli. Tačiau 2005 m. jis žuvo per avariją.

Skirtumas – 16 metų

34 metų Seimo narys A.Šedžius, draugaujantis su 16 metų jaunesne Monika Kvietkute, tikina, kad savo gyvenime barakudų nėra sutikęs.

"Jų pagrindinis požymis – noras iš vyro gauti tik kuo daugiau materialinės naudos, – aiškina politikas. – Aš esu į darbą priėmęs ir atleidęs daug žmonių, dirbu su jais, todėl moku atskirti, kas yra kas."

Pasak A.Šedžiaus, jauna moteris gali mylėti daug vyresnį vyrą. Net jei jis nebūtų turtingas.

Ar jis tiki, kad draugė Monika jį myli ne dėl pinigų?

"Taip, nes priešingu atveju mūsų keliai išsiskirtų, – įsitikinęs A.Šedžius. – Meilė – laikinas dalykas. Iš pradžių būna susižavėjimas. Tačiau jei sutampa dviejų žmonių vertybės, gyvenimo supratimas, jie būna kartu. Parodykite nors vieną moterį, kuri nori blogai gyventi, kuri nori vargti ir skursti. Žmogus nori būti sotus, saugus ir gerbiamas. Čia esminis dalykas, ko ieško moteris. Barakudos – net ne bruožas, ne charakteris, o tam tikras verslas. Paslaugų sfera. Jos atlieka paslaugą: jei nori jauno kūno, gražaus žaisliuko – mokėk."

Darius Sėlenis


barakudos

Naujausi komentarai
Barakuda
2014-01-29, 20:03
idekit straipsni apie barakudiskai besielgiancius vyrus (:
Ausra
2013-04-17, 16:43
eiline ziurke kuri pagavo arkliuka kaip padaryti [pinigus is idiotu vyru
QAZ
2011-01-07, 00:18
geras straipsnis :)
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai