Now Reading
“Dr.Who” atidaro naktinę čiuožyklą su DJ Valeria Croft ir Mantu

“Dr.Who” atidaro naktinę čiuožyklą su DJ Valeria Croft ir Mantu

“Dr.Who” atidaro naktinę čiuožyklą su DJ Valeria Croft ir Mantu

Spustelėjęs šaltukas prisiekusių naktibaldų namuose neįkalino ir neužgniaužė noro linksmintis. Savaitgalį snieguotos trasos vingiuos pro Klaipėdos klubą „Dr.Who“, kuris šokių aikšteles užlies „ledine“ house muzika ir raižys gyvo garso viražus.

Moterišku žavesiu spinduliuojančių renginių ciklas „Pink Poison“ penktadienį pristatys viešnią iš Rusijos. DJ Valeria Croft rožinių įspūdžių nakčiai atveža vintažiniais techno prieskoniais ir elektro skambesiu pagardintų lauktuvių.

Šios vakarėlių divos lagaminai nespėja apdulkėti – ji kviečiama groti į Indoneziją, Vokietiją, Indiją, Prancūziją ir, žinoma, nepamiršta karščiausių Rusijos klubų. Valeria Croft, atstovaujanti „Interlable Records“ kompanijai, gali pasigirti dideliu jos talentą vertinančių bičiulių ir bendradarbių būriu, tarp kurių – ir klubinėtojams puikiai pažįstamas Jerry Ropero.

Galingas pirmojo gruodžio šeštadienio ledlaužis klube „Dr.Who“ – Mantas bei jo kultinė programa „Čiuožki“. Pajūryje atlikėjas jau senokai neviešėjo, tad galima neabejoti, kad klaipėdiečiai jo laukia ne mažiau nei Kalėdų Senio.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Manto pasirodymą papildys dabitiški Gyčio Ivanausko teatro trupės akiniuočiai. „Čiuožki“ programos judesiai – nugludinti iki tobulumo. Nenuostabu, kad šis šou sulaukė paties Povilo Vanago dėmesio“, – į apšarmojusius ūsus gudriai šypsojosi „Dr.Who“.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top