Now Reading
Dizainerio Beno konsultacijos mados ir stiliaus klausimais

Dizainerio Beno konsultacijos mados ir stiliaus klausimais

Dizainerio Beno konsultacijos mados ir stiliaus klausimais

Benas Bogušas – dizaineris, baigęs Vilniaus dailės akademijos bakalauro studijas. Jo pagrindinis kūrybos moto – paprastumas, eksperimentas, žaidimas.

B.Bogušas nuo šiol Laikas.lt dalinsis su skaitytojais stiliaus patarimais ir konsultuos visus, norinčius atrodyti paprastai, bet originaliai. 

Man labai įdomu, ar sukištų kelnių į batus manija dar madinga? (Ilona)

Taip, tokia tendencija išliks ir šį rudens/žiemos sezoną. Vis dažniau pastebima tendencija ne tik kelnes kišti į batus, bet prieš tai dar užsidėti pakankamai storą, dažniausiai vilnonę kojinę, į ją sukišti kelnes ir tuomet autis aukštaaulius batus. Beje, tai ne tik madinga bet ir praktiška.

Kokie vyriški batai žiemą bus madoje? (Vytenis)

Galiu pasakyti, jog paletė tikrai plati, viskas priklauso nuo tavo stiliaus. Daugelis dizainerių siūlo apavą, kuris yra aukščiau kulkšnių, dalis vis dar bando propoguoti aukštaaulius, net kelius siekiančius batus, bet su šia tendencija, manau, ilgai netrukus turėsime atsisveikinti. Kai kurie gamintojai žiemai siūlo sportbačius su pašiltinimu.

Teko girdėti, kad dideli auskarai žiemai nešioti netinka. Ar tikrai? (Dovilė)

Galima teigti, kad netinka, nes tai gali sukelti daug fizinių nepatogumų, ypač vėsiuoju metų laiku, nes paprasčiausiai nušalsite ausis. Esu matęs, kai merginos norėdamos nešioti savo mėgiamus auskarus tvirtina juos tiesiog ant galvos apdangalų, tik šiek tiek aukščiau nei įprasta. Auskarų iliuziją kuria kepurės spalvomis ir raštais. 

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Ar dideli šalikai dar madoje? Ar jau maži ateina į madą? (Solveiga)

Manau, jog dideli šalikai visada liks madoje. Žinoma, keičiasi formos, spalvos, naudojamos medžiagos, o jų išlikimą lemia praktiškumas. O maži siauri šalikai, dažniausiai atlieka dekoratyvinę funkciją, nešiojami uždarose patalpose. Tad išvada – šalikai, kad ir kokie jie būtų, niekada neišeis iš mados.

Mados ir stiliaus klausimais rašykite: [email protected]

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top