Mama, aš myliu vampyrą!

Pasaulį užvaldė vampyrų manija. Jie visur – knygose, žurnaluose, televizijos ekranuose, ant rūbų! Tad vyrai turėtų sunerimti, nes daugiausia ši „masinė psichozė“ paveikė moteris.

Ir tokiai psichozei neprireikė jokios jėgos ar apgaulės. Bet vistiek daugumai iškyla klausimas, dėl ko vampyrus myli moterys? Ar dėl žmogui nebūdingo bruožo – kraujo siurbimo, ar dėl jų sugebėjimo būti saldžiais ir romantiškais, ar dėl jų šimtus metų skaičiuojančių, bet vis tiek gerai ir jaunai atrodančių kūnų, ar dėl...?

Žinoma, kalbant apie, pvz., filmą, didžiąją dalį simpatijų laimi ir pagrindiniam vaidmeniui parinkto aktoriaus išvaizda (ne tik vyrai, bet ir moterys myli akimis). O galbūt dėl visų šių savybių junginio moterys ir myli vaikščiojančius lavonus, juk vampyrai buvo mirę ir vėl prisikėlė?

Pateikiame 10 priežasčių, kodėl moterys myli vampyrus. Šiuo sąrašu gali pasinaudoti ir vyrai, norėdami sužinoti, su kokiu „priešu kovoja“ ir, kaip gali įgyti prieš jį pranašumą.

10. Vampyrai būna vienišiai atsiskyrėliai

Vaikinai dažnai mėgsta laiką leisti su savo draugų kompanija. Ar tai būtų sporto varžybų žiūrėjimas prie televizoriaus, arenoje, ar susitikimas bare prie alaus bokalo ir pan. Draugai atima laiką ir dėmesį, kuris turėtų būti (galėtų būti) skirtas merginai. Vampyrai tuo tarpu „dirba“ vieni. Jie neturi labai daug draugų, o jeigu ir turi, pastarieji dažniausiai užsiėmę savo reikalais. Moterys myli vampyrus, juk vampyrai skiria visą pasaulio laiką tik joms...

Patarimas vyrams. Tiek daug laiko neskirkite savo draugams (tai nereiškia jų atsisakyti visiškai). Suraskite laiko savo merginai. Draugai, sportas, alus nedings.

9. Vampyrai dieną nereikalauja dėmesio


Nors moterys ir nori kuo daugiau laiko praleisti su savo vyru, kurį dievina, jos taip pat mėgsta ir pabūti vienos ar su draugėmis. Moterys jaučiasi blogai, jei bent porą kartų per dieną nepasikalba su draugėmis. Todėl jos myli vampyrus, nes jie neatima visos moters dienos. Dažniausiai saulės šviesa vampyrus žudo, todėl dieną juos retai sutiksi. Taigi, iki kol nusileidžia saulė, visą laiką moteris gali skirti sau.

Patarimas vyrams. Kartais moterys tiesiog nori pabūti vienos. Duokite joms laiko susitvarkyti savo reikalus, leiskite būti nepriklausomoms. Tai tik dar labiau sustiprins jūsų santykius ir laiką, leidžiamą kartu, padarys ypatingesnį.

8. Vampyrai gerai rengiasi

Ar kada matėte prastai apsirengusį vampyrą? Turbūt niekada. Vampyrai visada nepriekaištingai apsirengę, tvarkingai susišukavę (nekalbant apie lygią tarsi kūdikio odą). Jų madingi ir dažniausiai tamsūs rūbai paryškina puikų kūno sudėjimą. Vampyrai rengiasi ir atrodo geriau nei gyvieji, nors ir negali, pvz., per pietų pertrauką nueiti į parduotuvę ir nusipirkti naujų rūbų. Jiems tinka viskas, ką dėvi. Laimei, vampyrai ima atsisakyti rūbų su gobtuvais.

Patarimas vyrams. Visada stenkitės būti pasitempę ir šiek tiek pasipuošę. Išsirinkite stilių, kuris jums labiausiai tinka. Rinkdamiesi spalvas, atsižvelkite ir į savo odos spalvą. Nepabijokite pasikonsultuoti su pardavėju, kas geriau jums tinka. Ir, jei jau vampyrai atsisakė gobtuvų, atsisakykite ir jūs..


7. Vampyrai mėgsta glamones

Moterims patinka seksas. Bet dar labiau jos mėgsta tai, kas vyksta prieš tai – kvailiojimai, glamonės. Vyrai dažnai eina tiesiai prie reikalo. Bet ne vampyrai. Jiems seksas nelabai ir rūpi. Jie mėgsta žaisti, kvailioti...Ypač prie kaklo – „saldžiosios vietelės“. Vampyrai žino, kaip meiliai ir švelniai pradėti, vėliau įnešant truputėlį šiurkštumo. Tiek šiurkščiai, kad išsiurbtų kraują...Šiurpoka.

Patarimas vyrams
. Pradėkite lėtai glamonėdami. Išsiaiškinkite pačias karščiausias mylimosios vieteles. Nežinote kaip? Tiesiog imkite ir paklauskite! Ypač daug dėmesio skirkite kaklui...Žinoma, dalį apie kraujo siurbimą reikėtų praleisti.

6. Vampyrai būna nepastovios nuotaikos

Vampyrų nuotaika nuolat keičiasi. Turbūt kiekvienam atsibostų, jei žmonės vis norėtų jus nužudyti, šimtmečius tektų gerti tik kraują, o burnoje nuolat jaustųsi plazmos skonis. Ne pats nuostabiausias gyvenimas. Vampyrus gelbsti tik tai, jog jie turi visų moterų dėmesį. Žinoma, santykiuose moterys mėgsta pastovumą, tačiau taip pat ir staigmenas, netikėtumus, kas įneša į gyvenimą jaudulio ir šviežumo.

Patarimas vyrams. Kai santykiai tampa nuobodūs, įsivyrauja rutina – prasideda problemos. Spontaniškumas – viena iš savybių, dėl kurių moterys myli vampyrus. Taigi nebūkite pernelyg nuspėjami, darykite neįprastus dalykus, pvz., užsukite į jos darbą per pietų pertrauką, nustebinkite vakariene.

5. Vampyrai moka įtikinėti

Vampyrai būna ramaus būdo, gerai išauklėti, tylūs ir saldžiakalbiai (moterys myli ir ausimis). Jie net įtikina protingas moteris, jog gerti kraują yra normalu.


Patarimas vyrams. Atvirai ir tiesiai, bet ne reikliai, pasakykite moteriai, ko jūs norite. Taip išvengsite ginčų ir pykčių. Kalbėkite atvirai, nemeluokite.


4. Vampyrai visada ieško tos VIENINTELĖS

Moterims patinka galvoti, jog joms nulemta gyventi su vienu vyru visą gyvenimą. Moterimis patinka požiūris apie sielos draugą – dviems žmonėms lemta susitikti, įsimylėti ir būti visą likusį gyvenimą kartu. Įsivaizduokite vyrą, kuris nekantriai ieško JOS net keletą šimtmečių. Vien tokios mintys „nužudo“ moterį, tarsi sidabrinė kulka, pervėrusi širdį...Kai vampyras suleidžia savo dantis į moters kaklą, leidžia jai pasijusti vienintele moterimi pasaulyje.

Patarimas vyrams. Įrodykite, jog ji yra ta vienintelė moteris jūsų gyvenime. Nenužiūrinėkite kitų moterų bare. Leiskite jai pasijusti svarbiai – geriausia, kas galėjo įvykti jūsų gyvenime.

3. Vampyrai būna romantiški

Tos mirusios, kraują siurbiančios būtybės supranta, kas yra romantika. Aplinka visada tamsi ir paslaptinga, tiesiog tobula atmosfera intymiai akimirkai. O pilnatis tarytum seka porelę, kad ir kur jie bebūtų. Viena iš priežasčių, kodėl moterys myli vampyrus yra ta, jog jie visada žino, tas gudrybes, kurios paverčia aplinką „tinkama“ ir jie daug nekalba, kas galėtų sugadinti akimirką. Jie juk tiek metų praktikos turėjo...

Patarimas vyrams. Pasimatymams išrinkite romantiškas vietas. Taip pat nepamirškite ir jums ypatingų progų, datų ar vietų. Darykite mažas staigmenas: padovanokite gėlių be progos, žinutė-priminimas „aš tave myliu“ leis jai pasijusti ypatinga ir laiminga.

2. Vampyrai būna stiprūs

Galima išskirti dvi vampyrų jėgos rūšis: pirmoji – fizinė. Vampyras visada puikios sportinės formos (tikriausiai dėl kraujo dietos ir ilgo miego). Antroji jėgos rūšis – psichinė. Vampyrai visada moka manipuliuoti. Jų protas dirba taip pat gerai, kaip ir raumenys. O juk nužudyti vampyrą beveik neįmanoma.

Patarimas vyrams. Kiekvienas vyras žino, jog reikia palaikyti gerą fizinę formą. Tačiau daug svarbiau būti protingam. Niekada nenustokite mokytis: imkitės naujos kalbos, skaitykite knygas, o ne tik sporto puslapius kiekvieną rytą. Tuo moterys ir myli vampyrus, kad jie, susitikus, gali kalbėti ne tik apie sportą.

1. Vampyrai visada „blogi berniukai“

Ne paslaptis, jog moterys myli blogus berniukus. Dar nepamirštant ir fakto, jog jie visą gyvenimą ieško meilės ir moters, kuri leistų jiems išgyventi. Vampyrai niekam neturi atsiskaitinėti, gyvena pagal savo sukurtas taisykles, rengiasi gražiais rūbais ir yra nekenčiami milijonų žmonių. Tai vyrai, dėl kurių motinos įspėja savo dukras. Vampyrai nėra tiesiog blogi, jie mirę!

Patarimas vyrams. Sudaryti blogo berniuko įvaizdį labai lengva: miegokit visą dieną, naktimis šlaistykitės gatvėmis, gyvenkite pagal savo sukurtas taisykles, įkyrėkite kuo didesniam skaičiui žmonių ir gyvenkite iš moters kišenės (vampyrų atveju – „nekaltos moters krauju“). Iš esmės, jums tereikia...grįžti į studijų (studentavimo) laikus!

Pagal „AskMen“ parengė Aistė Labinaitė
Nuotr. www.fanpop.com, www.photobucket.com.

helovinas, tobulas vyras, vampyrai

Naujausi komentarai
2014-10-05, 13:46
Man patinka vampyrai visi nevien Edvardas ir kiti ir as noriu tapti vampyre bet pacios zinom kad vampyru nera
Labai liudna
2014-04-06, 20:10
dieve kaip as myliu edvarda ir labai noriu tapti vampyre
2013-06-14, 14:24
ir cia daug dalyku nepaminejo kad jie greiti salti balti keicias akys ir tt
2013-06-14, 14:21
as myliu vampyrus pvz:edvarda ir ziauriai ziauriai noriu tapt vampyre
gabija
2013-04-29, 12:00
as ji labai myliu
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai