„KIWI Helovinas“ ir šiurpiausi didžėjų košmarai

Siaubingiausią metų šventė jau šį savaitgalį! Kažkam - tai tik vakarietiškų tradicijų skolinys, kažkam - metų šventė, kurios metu gali įsikūnyti į šiurpiausius kino filmų bei mitologijos personažus.

Spalio 30 dieną Klaipėdos naktinis klubas „Kiwi Heloviną“ švęs kartu su gausiu būriu didžėjų, išskirtinėmis dekoracijomis ir nerealiu Olandų šokių grupės „Freak dance Show“ pasirodymu.

Šeštadienį „Kiwi“ klube skambės patys tamsiausi šokių muzikos ritmai, kuriuos dalins klubo rezidentai Manchini, Uncle Roll, Ninoleo, bei DruGys, o prie šių vyrukų prisijungs „Deep Frequency“ narys Sat , „Blank Verse“ kompanijos atstovas Tru ir Klaipėdos šokių muzikos legenda Mindaugėlis. Susirinkusius šiurpins specialios dekoracijos, o vaizdą kurs svečiai iš Olandijos, šokių muzikos grupė „Freak Dance Show“.

„Freak Dance Show“ – tai Olandijos Helovino vakarėlių vinis. Išskirtiniai freak stiliaus kostiumai, kuriais įkūnijami baisiausi pragaro padarai ir labai keisti, tačiau užvedantys šokiai, kurie jau tapo šios šokių grupės vizitine kortele. Šie olandai savo pasirodymus surengė daugelyje žymių pasaulio klubų ir šį savaitgalį pirmą kartą savo šou surengs uostamiesčio publikai.

Geriausias siaubo filmas

„Kiwi“ helovino vakarėlyje grosiantys didžėjai pasidalino savo patirtimi, apie keisčiausius savo gyvenimo nutikimus, savo mėgstamus siaubo kino filmus ir slapčiausiais savo košmarais.

„Deep Frequency“ kompanijos narys Sat teigė, kad iki 9 metų jam buvo baisūs visi „siaubiakai“, o juos jis žiūrėdavo su šalia padėtu peiliu, „Kiwi“ klubo rezidentai Manchini ir Ninoleo šiurpiausia siaubo kino klasika įvardijo filmus apie Fredį Kriugerį, o kitas „Deep Frequency“ narys Uncle Roll teigė, kad nėra matęs tikroviškesnio siaubo filmo apie egzorcizmą nei „REC“. Dar vienas šeštadienio tylos sprogdintojas Tru iš kompanijos „Blank Verse“ ir Mindaugėlis duoklę atidavė tokiems šių laikų siaubo filmų hitams, kaip „Lemtingas posūkis“ ir „Skambutis“.

Šiurpiausias įvykis

Tamsiųjų helovino ritmų dalintojai noriai pasakojo ir apie šiurpiausius jų gyvenimo nutikimus. Originaliausias tarp didžėjų išliko Tru iš „Blank Verse“ pasidalinęs įspūdžiais apie vieno vakaro paranormalų reiškinį :
„Kartą ėjau iš gero vakarėlio ir visai prie pat namų kažkas sušvito danguj, pakeliu akis į viršų, o visai prie pat, virš mano galvos sukas kažkoks diskas, greit susiorientavau, kad tai gali būti ateiviai... Prisimenu tik, kad labai išsigandau ir po kelių sekundžių labai stipri šviesa apakino akis. Daugiau nieko nebepamenu. Prabudau prie savo laiptinės, o šalia stovėjo nugertas viskio butelis.“ – įspūdžiais dalinos Tru.

Didžėjus taip pat teigė, kad didžiausia jo baimė yra viena dieną sužinoti, kad tą vakarą jis tikrai regėjo ateivius, o ne tik vaizdinius, kuriuos iššaukė per didelis viskio kiekis.

Originalų atsakymą pateikė ir „Deep Frequency“ narys bei „Kiwi“ klubo rezidentas Uncle Roll:
„Baisiausia įvykis buvo, kai būdamas 12 metų sužinojau, kad mano naujai įsigytas kompiuteris, dėl galingumo trūkumo neužkraus „eJay“ muzikos kūrimo programos ir „Half Life“ žaidimo...“ – juokavo Uncle Roll.

Humoro jausmo nestokojo ir kiti rezidentai Manchini ir Ninoleo. Ninoleo teigė, kad šiurpiausias jo gyvenimo įvykis, kai prieš porą metų per Heloviną po jo namus lakstė tikri velniai, o Manchini drebėjo nuo šiurpo, kai jį sustabdė už greičio viršijimą.

Mindaugėlis, kaip vieną iš šiurpiausių įvykių savo gyvenime atsimena nakvynę labai keistoje vietoje:
„Kartą teko groti viename Lietuvos mieste, kur mums po pasirodymo buvo pasiūlyta nakvynė. Lyg ir nieko šiurpau, jei ne tas faktas, kad ta vieta, kaip vėliau paaiškėjo, yra buvusi psichiatrinė ligoninė. Niekada iki tol ir po to neteko nakvoti vietoje su tokiom šiurpiom sienomis ir labirintus primenančiais koridoriais...“ – pasakojo Mindaugėlis.

Baisiausias košmaras

Kalbėdami apie savo baisiausius košmarus, šokių aikštelių valdymo meistrai prisipažino, kad daugumą jų susiję su profesine veikla. Manchini teigė, kad baisiausias jo košmaras išsipildytų jeigu jis atėję groti gero vakarėlio metu prie pulto, staiga suvoktų, kad pamiršo savo kompaktinius diskus su to vakaro muzika. Uncle Roll prisipažino, kad teko susapnuoti košmarą, kuriame jis sumaišė savo muziką ir per klubo garsiakalbius pradėjo groti kažką panašaus į country, o tuo žmonės pradėjo, tiesiog bėgti iš šokių aikštelės. Ninoleo baisiausias košmaras išsipildytų, jei klubo gėrimai staiga virstų tarybine „gazirofke“ arba pienu, o Sat nieko baisesnio negalėtų įsivaizduoti, nei to fakto, jei Andrius Kubilius taptų Lietuvos prezidentu.

Originaliausias atsakymas į klausimą apie baisiausią sapnuotą košmarą nuskambėjo iš Mindaugėlio lūpų:
„Kartą sapnavau, kad grupė „Broliai Aliukai“ pradėjo groti techno. Buvo kraupu...“ – sapnų potyriais dalinosi Klaipėdos šokių muzikos legenda.

Šeštadienio „KIWI Helovino“ didžėjų komanda taip pat rinko labiausiai Helovinui tinkantį muzikos video klipą ir rinkosi, Albertas Hičkokas ar Styvenas Kingas yra tikrasis siaubo meistras. Geriausiu muzikiniu Helovino vaizdo klipu pagal didžėjų atsakymus buvo pripažintas „Michael Jackson - Thriler”, o tikruoju siaubo meistru įvardintas Styvenas Kingas.

Šeštadienio ritmų dalintojai pažadėjo, kad uostamiestyje nebus tamsesnio Helovino už “KIWI Heloviną”. Todėl visi norintys pajusti tikrą šios šventės dvasią šeštadienį turi būti „Kiwi” klube.

Laikas.lt

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai