Pramogų gidas (spalio 22-24 dienomis)

Su pirmuoju sniegu, lengvai nuklojusiu kraštelį Lietuvos – ilgai daugelio lauktas penktadienis! Ir nors blyškus sniegelis netruko ištirpti, tai neturėjo paveikti Jūsų nusiteikimo pramogoms. Ar jau suplanavote, ką veiksite šį savaitgalį?

Jeigu esate jautrus orų permainoms, Jums tikriausia tobuliausia rinktis pramogas kino teatre. Ne paslaptis, jog būtent čia geriausiai pavyksta pasislėpti nuo darganos.

Vilniuje ketvirtadienį startavo „Nepatogaus kino“ projektas, kuris savaitgalį vyks net šešiose miesto vietose: kino teatruose „Skalvijoje“, „Pasaka“, menų centre „Fluxus ministerijoje“, prancūzų kalbos centre, kavinėje „Cafe de Paris“ ir Swedbank administraciniame pastate.

Šis festivalis keliaus ir į kitus miestus: Kauną, Klaipėdą, Panevėžį, Ukmergę, Šiaulius, Alytų. Taigi sekite informaciją ir laukite festivalio savo mieste!

O norinties šiek tiek daugiau temperamento ir socialumo – Lotynų Amerikos kultūros dienos!

PENKTADIENIS

Jei Jums patinka Jazzu ir Leon Somov duetas turbūt žinote apie jų naujojo albumo pasirodymą. Ketvirtadienį įvyko pirmasis albumo pristatymas vilniečiams. (skaitykite: Jis Leonas. Ji Jazzu. Ir jų naujas albumas ). Nespėjusiems patekti į koncertą – penktadienio vakarą koncertas bus kartojams. Dėmesio: ČIA informacija, kada (ar) šis duetas pasirodys Jūsų mieste.

Sunkesnės muzikos gerbėjai kviečiami į alaus ir muzkos barą „Bermudai“. Čia vyks AC/DC tribute pasirodymas.

ŠEŠTADIENIS

Šeštadienio dieną Vilniuje, Rotušės aikštėje nuo 12 valandos vyks elektromobilių paroda. 14.00 val. visos žalios transporto priemonės leisis į žaliąjį paradą. Jo metu elektromobiliai važiuos Vilniaus gatvėmis iš anksto numatytu maršrutu, į kurį pažvelgę iš viršaus, išvystume užrašą "CO2". Elektromobilių piešiamą CO2 maršrutą, GPS sistemos pagalba, bus galima gyvai stebėti dideliame ekrane Rotušės aikštėje ir projekto interneto svetainėje.

Nuo 16 val. veiksmas persikels į Maironio gatvę, kur lauks renginio kulminacija - ties lenktynių starto linija susitiks galingasis Tesla bei benzinu varomas lenktyninis automobilis. Tiek elektromobilio, tiek įprasto automobilio vairai bus patikėti lenktynininkams profesionalams iš Lietuvos ir užsienio.

Na, o vakarop prasidės aktualios muzikos festivalis „Gaida“. Festivalis truks iki penktadienio. Tai itin kokybiškos muzikos festivalis, į kurį susirinka pilnos salės žmonių, tad bilietais į šį festivalį derėtų pasirūpinti iš anksto.

Na, o jei nepavyko sudalyvauti "Gaidos" programoje, nenusiminkite, "Pramogų arenoje" svečiuosis garsiausias pasaulyje - Gleno Millerio orkestras

Beje, vakare vyks keli geri koncertai - Tibute to Eric Clapton, už kurio stovi „Blues makers“ nariai. Norite šiek tiek agresyviau? Po ilgų atostogų grupė "Spički" vėl kviečia visus pašėlti bare BIX pagal senas ir naujas geras dainas! Beje, prisiminti senas geras dainas siūlo ir Igoris Kofas, jis muzikuos „Bermuduose“.

SEKMADIENIS

Sekmadienį pirmą kartą Lietuvos istorijoje, savo vieninteliam pasirodymui Baltijos šalyse atvyksta hiphopo atlikėjas ir aktorius Ja Rule. Turėtų būti išties geras pasirodymas, negalėjusiems patekti į šį koncertą – pirmadienį mes Jums viską papasakosime.

P.S nuo pirmadienio Vilniuje ir Kaune ieškokite Laikas.lt žurnaliuko!

Jeigu turite pasidalinti pramogų receptu kituose Lietuvos miestuose, kviečiame šį pramogų gidą papildyti komentarų skiltyje!

AC/DC tribute, Eric Clapton, festivalis gaida, hip hopas, ja rule, Jazzu ir Leon Somov, koncertas

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai