Now Reading
49-erių ir vis dar žavi! (Foto)

49-erių ir vis dar žavi! (Foto)

49-erių ir vis dar žavi! (Foto)

Holivudo žvaigždė Julianne Moore keri visus savo nauja foto sesija. Pasirodo, ji nėra plastinės chirurgijos gerbėja.

49-erių J.Morre yra puikus įrodymas, kad amžius – ne barjeras gerai išvaizdai. Aktorė pozityviai nusiteikusi demonstruoja savo liauną ir gražiai išsilaikiusią figūrą naujojoje lapkričio mėnesio žurnalo „Allure“ viršelio fotosesijoje. J. Moore pozavo kartu su jaunais modeliais ir buvo aprengta kūną apnuoginančiomis suknelėmis, o porceliano baltumo odą pabrėžė kailiais.

Vienose nuotraukose aktorė demonstruoja savo liekną pilvuką, kurį pabrėžė aptempiantis maudymosi kostiumėlis, kitose J.Moore sėdi visažisto kėdėje. Elegantiški kaštoniniai plaukai, strazdanėlės ir natūralus filmų „Didysis Lebovskis“ ir „Magnolija“ žvaigždės žavesys pakerėjo tūkstančius šios aktorės nuotraukų spaudoje išsiilgusių gerbėjų.

Skirtingai nei daugybė Holivudo aktorių, J.Moore nepripažįsta plastinės chirurgijos: „Aš netikiu, kad tai padeda žmonėms jaustis geriau. Manau, kad plastinė chirurgija verčia juos atrodyti tarsi kažkas būtų padaryta su jų veidais ir nemanau, kad mes instinktyviai priimame tai kaip patrauklumo požymį.“ J. Moore tikina, kad nepergyvena dėl to, kad sensta ir kad žmonės, siekiantys paslėpti savo amžių ir visuomet išlikti jaunais, ją lengvai šokiruoja.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Aktorė turi du vaikus su savo vyru režisieriumi Bartu Freundlichu. „Aš dėviu megztinius ilgomis rankovėmis, patogias kelnes, šiltą avalynę – tai nėra seksualu, bet aš laikau savo kūną pridengtą. Mano vyras nekenčia to, tačiau jei kada mane pamatysite parke, tai bus būtent tai, ką aš dėvėsiu“, – žurnalui „Allure“ pripažino aktorė.

„Galėčiau save pavadinti šimtamečiu modeliu“, – juokavo J.Moore. Aktorė, pelniusi Oskarą už sensacingą lesbietės vaidmenį filme „Vaikams viskas gerai“ (angl. The kids are all right) sako, kad nesupranta sambrūzdžio dėl bučiavimosi su moterimi: „Nemanau, kad yra skirtumas tarp bučiavimosi su vyrais ir su moterimis. Negali lyginti bučiavimosi su tuo, su kuriuo nesibučiavai.“

Pagal Dailymail.co.uk parengė Živilė Barkauskaitė

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top