Now Reading
Globotinio pusryčiai: išbadėjęs ir išsigandęs kačiukas, pasiklydęs požemiuose

Globotinio pusryčiai: išbadėjęs ir išsigandęs kačiukas, pasiklydęs požemiuose

Globotinio pusryčiai: išbadėjęs ir išsigandęs kačiukas

Gavome pranešimą, kad Justiniškėse, Taikos g. požemiuose (inžinerinių komunikacijų kolektoriuje) žmonės jau nebe pirmą dieną girdi gailiai verkiantį kačiuką. Moterys kalbėjo, kad kažkuriai kitai organizacijai buvo apie tai pranešta, bet pagalbos nesulaukta, todėl netoliese gyvenanti mūsų Anželika pasiėmė gaudyklę ir per lietų pėsčiomis išskubėjo į nelaimės vietą, nes dar kelių dienų be maisto ir vandens kačiukas nebūtų ištvėręs. Buvo dešimta valanda vakaro, todėl teko pavargti, kol per įvairius informacijos numerius galiausiai pavyko susisiekti su budinčiais Vilniaus šilumos tinklų specialistais. Be jų į kolektorių patekti nebuvo įmanoma.

Šiek tiek paklaidžiojus požemiuose, gailus verksmas vėl pasikartojo. Kačiukas bailus ir išsigandęs, todėl taip paprastai jo išgelbėti nebuvo galima. Pamatęs žmones, jis ėmė bėgti tolyn ir gilyn į vamzdžių raizgalynę. Teko sustoti, pastatyti kačių gaudyklę ant žemės, nustatyti jautriausiu režimu ir atsitraukti. Buvome bepradedantys nuleisti rankas, nes mažylis link mūsų gaudyklės ilgai nesiartino, bet praėjus beveik valandai, jo išbadėjęs skrandukas visgi susiviliojo gaudyklėje esančiu gardžiu kąsniu. Gaudyklės svirtis maža kojyte buvo spustelta, grotelės užsidarė.
Ryte keliavome į veterinarijos kliniką apžiūrai, sulašinome lašus nuo parazitų, po savaitės laukia tabletė nuo kirminų, skiepai, čipavimas ir naujų namų paieška.

Norime nuoširdžiai padėkoti Vilniaus šilumos tinklų specialistams, kurie naktį paslaugiai sutiko atvažiuoti, įleisti mus į kolektorių ir kartu kantriai laukė, kol mažylis buvo pagautas. Tik jūsų dėka šio kačiuko gyvybė buvo išgelbėta.

Prašome geros valios žmonių prisidėti prie mažylio veterinarinių procedūrų apmokėjimo.
Taip pat, mums labai reikia smulkaus, kokybiško maisto mažiems kačiukams.
Taip pat, labai ieškome mažyliui Lūšiukui pastovių ar bent laikinų namų, nes namie nebesutelpame.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Daugiau informacijos 8-602-63641 (Vilnius)
Gavėjas: VŠĮ „KAIMO GRANDINĖ“
Paramos gavėjo kodas: 303410406
SwedBank sąskaita: LT167300010141516269
SwedBank SWIFT kodas: HABALT22
Paskirtis: Lūšiukui
PayPal parama: https://goo.gl/7Jgv6k
Detalią finansinę ataskaitą galite rasti mūsų svetainėje

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top