Vaikų pamėgtas serialas „Mano mažasis ponis“ persikėlė į kino ekranus: vaikams bandys priminti svarbią tiesą

Puikiai viso pasaulio vaikų žinomas ir mėgstamas serialas „Mano mažasis ponis“ tapo visai šeimai skirtu pilnametražiu animaciniu itin muzikaliu filmu. Spalvingoje juostoje ne tik pamatysime ponių šalies draugystės princesės Žėrutės ir jos penkių ištikimų draugių nuotykius, bet ir išgirsime juos kalbant lietuviškai. Savo balsus „Mano mažasis ponis. Filmas“ herojams paskolino būrys garsių mūsų šalies aktorių.

Lietuviškai filmo herojus įgarsino: Žėrutę – Neringa Nekrašiūtė; Kniauklį – Giedrius Arbačiauskas; Šešėlę – Ugnė Žirgulė; Rausvutę – Indrė Endriukaitė; Nuožmūną – Algirdas Dainavičius; Skraidukę – Inga Mikutavičiūtė; Kapitonę Plunksną – Neringa Varnelytė; Karalių Uraganą – Andrius Žiurauskas.

„Filmą kūrėme su idėja, kad vaikams parodytume, o kai kuriems tiesiog primintume, jog kartais tenka pakovoti už save, šeimą, draugus, namus. Ne įžeidinėjimais, patyčiomis ar kitų žeminimais, bet gėriu, sumanumumu ir, žinoma, su draugų pagalba“, – pasakoja viena scenarijaus autorių Meghan McCarthy.

Jos teigimu, vaikai turi žinoti, kad blogį nebūtinai galima nugalėti ginklais, smurtu ar kitu blogiu.

„Blogį dažnai galima pergudrauti arba nugalėti jį gerumu. Tą ir parodysime naujame filme“, – sako kūrėja.

Filmas pasakos apie Žėrutę, kuri kartu su penkiomis ištikimosiomis draugėmis Obuoliuke, Vaivorykšte, Rausvute, Skraiduke ir Deimantuke laimingos gyvena savo karalystėje. Kol vieną dieną jų džiaugsmą, draugystę ir žaidimus pertraukia paslaptingas juodas debesis, pakibęs virš Ponių miesto. Netrukus paaiškėja, kad piktasis Karalius Uraganas ir jo padėjėja, grėsminga vienaragė nulaužtu ragu Šešėlė kėsinasi užimti laimingąjį Ponių miestą.

Žėrutė su draugėmis pasiryžta išgelbėti gimtąjį miestą ir išsiruošia toli už Ponių šalies ribų. Į kelionę, kurioje jų laukia daugybė nuotykių, iššūkių, išbandymų ir naujų draugų. Poniukių pasiryžimas, užsispyrimas ir už visus išbandymus stipresnė draugystė nugalės visas kliūtis ir suras paslaptingą ginklą, padėsiantį nugalėti Karalių Uraganą.

Nuotaikinga ir pilna spalvų juosta visai šeimai „Mano mažasis ponis. Filmas“ jau rodoma Lietuvos kino teatruose.

animaciniai filmai, filmai vaikams, filmai visai šeimai, kinas, Mano mažasis ponis, Mano mažasis ponis Filmas

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai