Now Reading
Globotinio pusryčiai: tobulo charakterio rainiukė Armita

Globotinio pusryčiai: tobulo charakterio rainiukė Armita

Globotinio pusryčiai: tobulo charakterio rainiukė Armita

Pamiršusi visas negandas ir patirtus skausmus, išsigydžiusi šuns dantų sužalotą kūnelį Armita šiandien guviai ir smalsiai dairosi namų.

Jaunutė, maždaug vienerių metų amžiaus, jau sterilizuota ir paskiepyta (išlydėdami į naujus namus pažymėsime ir mikroschema) rainiukė trokšta kuo greičiau ištrūkti iš veterinarijos klinikos stacionaro narvo ir iš visos širdies patirti namų jaukumą, žmonių gerumą, rūpestį ir meilę.

Armita draugiška, žaisminga, meili ir bendraujanti. Labai trokštanti žmogaus dėmesio ir kompanijos. Nors patyrusi daug žiaurumo ir abejingumo, Armita šiandien kupina gerumo ir meilės visiems. Tik pamačiusi žmogų nenustygsta vietoje, trypčioja iš džiaugsmo, minko letenėlėmis, murkia, glaustosi.
Labai gaila, kad tokio puikaus charakterio katytei tenka gyventi stacionare, kai savo buvimu ir meile galėtų džiuginti mylimus žmones. Mūsų savanorių namai perpildyti globotiniais ir ligoniais ir, kol nerasime atsakingų žmonių, norinčių Armitai suteikti namus, ji turės tenkintis klinikos narvu…

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Jeigu norite ir galite Armitai pasiūlyti savo namus, skambinkite, rašykite: 860263641, [email protected], Vilnius. Ir mes, ir rainiukė labai laukiame rimtų ir apsisprendusių žmonių!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top