Į kino teatrus atkeliauja moteriškoji Džeimso Bondo versija – Ch. Theron įkūnyta „Atominė blondinė“

1953 metais Iano Flemingo sukurtas slaptasis agentas Džeimsas Bondas iki šiol yra vienas laukiamiausių herojų kino teatruose. Tačiau visai gali būti, kad didžiuosiuose ekranuose netrukus jam atsiras lygiavertė konkurentė. Jau rugpjūčio 4 dieną turėsime galimybę susipažinti su „Atomine blondine“ – viena geriausių MI6 operatyvininkių Lorena Broton, kurią įkūnijo Charlize Theron.

„Oskaro“ statulėlę už pasirodymą juostoje „Monstras“ laimėjusi kino žvaigždė įrodė, kad superherojų vaidmenims nėra būtina rinktis jaunutes ilgakojes „Victoria’s Secret“ gražuoles. Anaiptol – 41-erių sulaukusi Ch. Theron idealiai tiko šiam vaidmeniui – yra subrendusi, intektuali ir ne ką mažiau seksuali už dvidešimtmetes.

„Ši veiksmo juosta – tai puiki „Borno“, Dž. Bondo ir „Alias“ su Jennifer Garner mišrainė. Džiaugiuosi, kad „Atominę blondinę“ vaidinau būtent aš, nes jaučiuosi gerokai prisidėjusi prie moterų emancipacijos Holivude. Jei jau „Nuostabioji moteris“ sugebėjo susišluoti daugiau nei 350 milijonų dolerių, tai įrodymas, jog mes – teisingame kelyje“, – sako Ch. Theron ir priduria, jog slapta džiaugiasi Tomo Cruise’o, The Rock bei Charlie Hunnamo nesėkmėmis kino teatrų bilietų kasose.

Aktorė džiaugiasi, jog pagaliau jai pasisekė gauti savo svajonių vaidmenį: „Pastaruoju metu man siūlydavo vaidinti arba merginą prie kompiuterio, arba tiesiog žmoną. Pakankamai seniai sukuosi šou versle ir suprantu jo taisykles – negali nuolat vaidinti tik tai, ko nori, reikia priimti kompromisus. Tačiau šiuo filmu aš be galo džiaugiuosi. Mes su Gal Gadot (ji suvaidino „Nuostabiąją moterį“, – aut.past.) žengiame didžiulį žingsnį į priekį ir esame puikūs įrodymai, kad moterys superherojės gali taip pat uždirbti pinigus, kaip ir vyrai“.

Stilingas ir dinamiškas veiksmo trileris „Atominė blondinė“ nukels į 1989-uosius. Padalintame Berlyne kažkas nužudo slaptosios britų tarnybos MI6 agentą bei pavagia kompromituojantį ir itin vertingą dvigubų agentų sąrašą. Išnarplioti susidariusios situacijos ir išgelbėti daugybės agentų tapatybes (o tuo pačiu – ir gyvybes) į Vokietiją išsiunčiama viena geriausių MI6 operatyvininkių Lorena Broton (akt. Charlize Theron), žinoma „Atominės blondinės“ slapyvardžiu.

Vienintelis žmogus, kuriuo ji gali pasikliauti svetimoje šalyje, apsupta priešų, yra vietinio britų žvalgybos biuro vadovas Deividas (akt. Jamesas McAvoy‘us). Iš pirmo žvilgsnio – grubus ir netašytas, Deividas pasirodo besąs neįkainojamas partneris ir pagalbininkas. Pasitelkusi visus savo sugebėjimus ir nuolat žiūrėdama mirčiai į akis, Lorena ima sekti dar karštais šnipų-žudikų pėdsakais. Mirtinose lenktynėse su laiku ir už kiekvieno kampo tūnančiu priešu, Atominė blondinė privalo įvykdyti užduotį, išgelbėti Vakarų žvalgybą nuo sutriuškinimo ir atstatyti trapią pasaulio jėgų pusiausvyrą.

Nė minutei neleidžiantis atsikvėpti veiksmo trileris, pritrenkiantis realistiškumu, nuožmumu ir pagrindinės herojės seksualumu, Lietuvoje pradedamas rodyti rugpjūčio 4 d.

atominė blondinė, filmai, veiksmo filmai

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai