Komedijoje „Mergų balius“ suvaidinusi S. Johansson papasakojo apie sunkiausią savo gyvenimo naktį

Jei linksmai kikenote žiūrėdami komedijas „Sunokusios pamergės“ bei „Blogos mamos“, ruoškitės į kino teatrą. Filme „Mergų balius“ pamatysime ne tik dar žiauresnių juokelių, bet ir tokias žvaigždes kaip Scarlett Johansson, Demi Moore bei roko atlikėjo Lenny Kravitzo dukra Zoe Kravitz.

Komedijoje aktorių S. Johansson, Kate McKinnon, Jillian Bell, Ilana Glazer ir Z. Kravitz herojės susitinka mergvakaryje Majamyje. Trumpųjų atostogų savaitgalis prasideda gana santūriai, tačiau vakarėlis įsisiūbuoja. Deja, pačiame linksmybių įkarštyje nutinka nelaimė: striptizo šokėjas, netyčia trenkęs galvą į atbrailą, numiršta. Atsipeikėjusios nuo pirmojo šoko, merginos imasi spręsti problemą. Žinoma, po viso išgerto alkoholio, jų naudojami problemos sprendimo būdai nelabai suderinami su sveiku protu. Užtat iki ašarų juokingi.

Ar į panašią situaciją yra patekusi S. Johansson? Kokia naktis buvo sunkiausia jos gyvenime? Apie tai viename interviu aktorės pasiteiravo žurnalistai. „Tokios patirties, kaip mano herojė filme, ačiū Dievui, neturėjau, tačiau sunkiausia naktis, nutikusi mano gyvenime ir kurios niekuomet nepamiršiu, buvo dukters Rose Dorothy gimimas. Aš nejuokauju, tikrai tą naktį drąsiai galiu pavadinti pačia baisiausia“, – sakė šiaip jau apie asmeninį gyvenimą neatviraujanti Holivudo žvaigždė.

Komedijoje taip pat vaidinusiai J. Bell, anot jos pačios, pačios baisiausios būna tos naktys, po kurių atsibudus ryte nieko nepameni.

Siautulinga komedija „Mergų balius“, primenanti juostas „Sunokusios pamergės“ ir „Blogos mamos“, Lietuvoje pradedama rodyti liepos 7 dieną.

filmai, juokingi filmai, komedija, komedija merginoms, Mergų balius, moteriška komedija

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai