Drama „Man esi viskas“: ar ryžtumeisi surizikuoti viskuo, net jei prarasti taip pat gali viską?

Jamaikietė rašytoja Nicola Yoon, kurdama knygą „Viskas, viskas“ (Everything, everything), net nedrįso svajoti, kad ji taps bestseleriu, milijonais šluojamu iš viso pasaulio knygynų lentynų. Tačiau, maža to, knyga ne tik palietė pačias jautriausias romanų mėgėjų širdžių kerteles, bet ir sudomino Holivudo prodiuserius. Po gan aistringų jų tarpusavio kovų, kuriam gi atiteks dramos ekranizavimo teisės, pagaliau šią nepaprastą istoriją „Man esi viskas“ išvysime kino teatrų ekranuose.

Juostos centre atsiduria Medelina, kuri dėl retos ir itin pavojingos ligos 18 metų gyvena savo itin steriliuose namuose ir nė karto nebuvo peržengusi jų slenksčio. Tačiau jos kasdienybę supurto vaikinas Olis, kuris atsikrausto į greta esantį namą ir tarp jaunuolių užsimezga meilė. Netrukus jie supranta, kad vienas kitam jie yra viskas.

„Kad galėtų būti kartu, jaunuoliai ryžtasi surizikuoti viskuo... Net jei tai reikštų, kad prarasti taip pat gali viską. Prisipažinsiu, skaitant scenarijų, man ašaros tekėjo upeliais. Gyvendami įprastą gyvenimą mes net nesusimąstome, kokie laimingi esame galėdami tiesiog įkvėpti gryno oro ar jausti vėją plaukuose. Kai mūsų paklausia, apie ką svajojame, nedvejodami pasakojame apie namą ant jūros kranto, „Oskaro“ statulėlę ar dar kokį materialų gėrį. Tačiau net nesusimąstome, jog yra žmonių, kuriems didžiausia laimė yra išgyventi iki rytojaus arba galimybė priliesti mylimą žmogų“, – sako pagrindinio vaidmens atlikėja Amandla Stenberg.

18-metė jau spėjo išgarsėti suvaidinusi filmuose „Bado žaidynės“ bei „Kolumbiana“ ir nusifilmuoti Beyonce muzikiniame vaizdo klipe dainai „Lemonade“. Jos mylimąjį filme „Man esi viskas“ vaidina 22 metų kylanti kino žvaigždė Nickas Robinsonas, dažnai vis pavadinimas naujuoju svajonių jaunikiu.

„Vaidinti šiame filme man buvo nesunku dėl to, jog Olis labai panašus į mane. Tačiau tuo pat metu tai – vienas sudėtingiausių vaidmenų dėl pačios istorijos. Ji priverčia susimąstyti apie gyvenimo prasmę, apie tai, kaip viskas trapu ir laikina. Drąsiai sakau – pamatykite filmą, jis greičiausiai pakeis jūsų gyvenimą“, – sako N. Robinsonas.

Romantiška drama „Man esi viskas“ Lietuvos kino teatruose - nuo gegužės 19 dienos.

drama, kinas, Man esi viskas, romantika

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai