Lietuvių menininko darbai atsidūrė Holivudo filme

Šiuo metu filmuojamoje naujoje amerikiečių kino juostoje „Break My Heart 1000 Times“ žiūrovai galės išvysti ir lietuvių menininko Martyno Pavilonio kūrybą. 2018 metais pasirodysiančio fantastinio filmo, pastatyto pagal amerikiečių rašytojo Danielio Waterso novelę tuo pačiu pavadinimu, vieną iš lokacijų puoš ir lietuvio M. Pavilonio darbai.

Vilniuje gyvenantis ir kuriantis menininkas netikėtai sulaukė laiško iš juostos prodiuserių, kurie paprašė leidimo naudoti ir rodyti jo kūrinius filmo scenose. Kompanija prodiusuojanti filmą įsigyjo tris M. Pavilonio paveikslus, kurie atsidurs vienoje iš filmo lokacijų, kaip interjero dalis.

„Niekada net pagalvojęs nebuvau, kad vieną dieną žiūrėsiu holivudinį filmą ir jame matysiu savo piešinius kabančius ant sienų. Labai netikėta ir man asmeniškai siurealistiška, bet smagu“, - pasakojo M. Pavilonis, ką tik pasirašęs sutartį su filmo kūrėjais.


Martynas Pavilonis (Liudo Masio nuotr.)

2016 m. Martynas Pavilonis buvo įtrauktas į prestižinio tarptautinio reklamos leidinio „Lürzer's Archive“ 200 geriausių pasaulio iliustruotojų albumą. Šiemet pasirodžiusiame to paties leidinio kalendoriuje M. Pavilonis iš dviejų šimtų geriausiųjų buvo išrinktas dar tarp dvylikos kūrėjų, kurių darbai publikuojami šiemet pirmą kartą išleistame „Lürzer's Archive“ iliustracijos kalendoriuje.

M. Pavilonio darbai papuoš ne tik Holivudo filmą, bet ir netrukus, jau nuo gegužės 15 d., Lietuvos knygynuose pasirodysiančią naują lietuvišką knygą vaikams „Didžiosios tvoros paslaptis“. Šią knygą parašė menininko dvynė sesuo Indrė Pavilonytė. Kūrybinis dvynių duetas knygoje vaikams papasakos įkvepiančią istoriją apie smalsumą, įveiktas baimes lydinti pažinimo džiaugsmą ir pasaulį be tvorų.

Įtempto siužeto trileris „Break My Heart 1000 Times“, kuriame pagrindinius vaidmenis įkūnys Holivudo žvaigždės Dermot Mulroney ir Bella Thorne, kino teatrų sales turėtų pasiekti kitų metų viduryje.

Su M. Pavilonio darbais galima susipažinti čia – www.whitewhitedog.net

iliustracijos, Martynas Pavilionis, menas

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai