„Bondiados“ režisierius į trilerį „Slaptasis agentas“ prisiviliojo M. Douglasą, J. Malkovichių bei O. Bloomą

„Bondiados“ perliuku „Ir viso pasaulio negana“ sužibėjęs, vėliau darkart savo talentą pademonstravęs ir režisavęs „Narnijos kronikas“, režisierius Michaelas Aptedas grįžta su veiksmo trileriu „Slaptasis agentas“. Suvienijęs jėgas su juostų „Druska“ bei „Liepsnojantis horizontas“ prodiuseriu, jis į naujausią filmą prisiviliojo tokias Holivudo žvaigždes kaip Johnas Malkovichius, Michaelas Douglasas, Orlando Bloomas, Toni Collete bei Noomi Rapace. „Norėjome priminti pasauliui, jog terorizmas gali bijoti ir vieno žmogaus“, – sako filmo „Slaptasis agentas“ kūrėjai.

„Šiandien, kai terorizmo baimė sukausčiusi visą pasaulį, svarbu ne užsidaryti namie ir užsikalti langus, o kalbėti apie tai garsiai ir atidžiau žvelgti į aplinką. Filme apie tai ir kalbame: terorizmas yra baisi tragedija, bet jis taip pat turi silpnų vietų“, – sako M. Aptedas.

Jam pritaria ir O. Bloomas, kuris filme atlieka vieną pagrindinių vaidmenų: “Kasryt meldžiuosi, kad mano artimiesiems niekuomet netektų susidurti su teroristais. Pats taip pat samdausi apsaugininkus, tačiau jei netoliese sprogs bomba arba į minią, kurioje tuo metu būsime, įvažiuos sunkvežimis, apsaugos vyrai niekuo nepadės. Pasaulis tampa vis pavojingesne vieta gyventi ir negalime į tai numoti ranka. Filmas tikrai nuteiks optimistiškai. Tai itin reali istorija”.

Veiksmo trileris „Slaptasis agentas“ pasakos apie Centrinės Žvalgybos Agentūros užsienio agentę Alisą (ją suvaidino aktorė N. Rapace), kuri padariusi klaidą netenka pareigų. Tačiau pareigūnai gauna žinių apie Londone planuojamą biologinio ginklo išpuolį. Alisa yra daugiausiai žinių ir patirties šioje srityje turinti agentė, tad CŽV vadai gražina ją į ankstesnes pareigas.

Netrukus į CŽV rankas patenka vienas iš planuojamo išpuolio įtariamųjų. Alisa apklausia sulaikytąjį, tačiau užuot sužinojus detalių apie biologinį ginklą Londone, moteriai lemta sužinoti kur kas labiau šokiruojančių dalykų. Prasideda lenktynės su laiku ir po pareigūnų uniformomis besislepiančiais išdavikais.

Trileris „Slaptasis agentas“ Lietuvos kino teatruose - nuo gegužės 5 dienos.

filmai, kinas, Slaptasis agentas, trileris, veiksmo filmai

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai