„Vilnius temperature“ klipe – pavasariška grupės „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ daina (video)

Grupė „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ šiandien pristato odę pavasariui ir merginoms – kartu su internetinės muzikinės vaizdo platformos „Vilnius Temperature“ komanda sukūrė vaizdo klipą dainai „Žilvitis“.

„Tai – daina skirta merginoms ir apie jas. Dar tiksliau - apie vilnietes merginas, kurios dirba ofisuose ir neturi laiko savo vaikinams“, – dainą apie nelaimingą meilę pristato grupės vokalistas Martynas Enčius.

Muzikines istorijas apie kasdienes problemas išskirtinai pristatantys „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ teigia, jog šiuolaikinės merginos – lyg princesės, sėdinčios pilies bokštuose. „Skirtumas tik tas, kad sėdi jos ne bokštuose, o verslo centrų dangoraižiuose“, – teigia grupės būgnininkas Karolis Steponavičius.

„Labai džiaugiamės, jog pavyko padirbėti tokioje nuostabioje vietoje su puikia „Vilnius Temperature“ komanda. Ypač ačiū „Verslo trikampiui“, kad visą filmavimą ramiai stovėjo ir sukūrė jaukią atmosferą“, – klipo kūrimo procesu džiaugiasi „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“.

„Žilvitis“ – antrasis grupės „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ metų pradžioje išleisto albumo „Problematika“ singlas, kurį, kartu su kitais antrojo grupės albumo „Problematika“ kūriniais, grupės gerbėjai išgirsti gali šiuo metu vykstančio albumo pristatymo turo koncertuose.

Anšlaginiais koncertais Kaune bei Šiauliuose prasidėjęs turas balandžio 28 dieną tęsis Alytaus kultūros ir komunikacijos centre, balandžio 29 dieną – Klaipėdoje, „Kultūros fabrike“, o baigsis finaliniu koncertu Vilniuje – gegužės 5 dieną pramogų salėje „Vakaris Vilnius“.

„Vilnius temperature“ klipe – pavasariška grupės „

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai