Globotinio pusryčiai: išvytas Dikis glaudėsi po balkonu

Kai šaltais žiemos vakarais, nutilus miesto šurmuliui, su šeimomis gerdavome arbatą ir aptardavome dienos įspūdžius, po daugiabučio balkonu į mažą kamuoliuką susisukdavo jis, benamiukas, kažkada buvęs gražuoliu naminiu katinu. Susisukdavo ir snūduriuodavo. Snūduriuodavo ir būdraudavo, bijojo, kad tik kas jo nenuskriaustų, neišvytų iš po šaltos balkono erdvės, kuri jau buvo spėjusi tapti jo namais.

Kas vakarą Dikis užmigdavo su viltimi, kad rytojus atneš gerų permainų, kad rytoj viskas bus kitaip, kad nebereikės šalti ir būdrauti po balkonu, o susiraityti bus galima ant mylimo žmogaus kelių.

Rytojus permainų atnešė, kol kas tik laikinų, bet gerų. Dikis priglaustas namuose, kur be jo jau yra 4 katinukai, todėl jam ieškomi namai. Tai labai jaukus, patiklus, meilus, ramus ir tvarkingas katinėlis. Esame tikri, kad anksčiau namus tikrai turėjo, tik to, kas nutiko, kad jam teko atsidurti lauke, jau nebesužinosim.

Gyvenimas lauke, matyt nelepino, be to, padarė savo darbą – Dikio burnytėje liko labai nedaug dantukų. Bet tai jam visai netrukdo mėgautis nei sausų kačių maisteliu, nei konservais ar smulkiai supjaustyta mėsyte. Taip pat katinėlis mėgsta jogurtą, labai noriai žaidžia su kamuoliuku ar virvute, prašo žmogaus glostymų.

Pastebėkite Dikį, pasiūlykite jam savo namus, jų šilumą. O šis šaunus katinėlis Jums tikrai padovanos daug džiugių akimirkų, savo meilę, tikrą, nesumeluotą, besąlygišką. Dovanojamas atsakingiems pilnamečiams asmenims, pasirašant sutartį. Tel. 8-610-36455, Alytus

augintiniai, dovanojamas katinas, globotinio pusryčiai, gyvūnai, gyvūnų globa, katinas

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai