Globotinio pusryčiai: meilioji Gilė negali grįžti į gatvę

Gilė – nukritusi iš dangaus. Skubiai ieškome rūpestingų ir atsakingų šeimininkų.

Ši situacija tikrai labai skubi. Neturime kur katytės padėti, nes į globą jau kurį laiką negalime nieko imti, mūsų namai perpildyti globojamais gyvūnais ir ligoniukais. Gilė jau sterilizuota. Į naujus namus iškeliaus pažymėta mikroschema.

O kartais atsitinka ir taip, kad pagauta sterilizacijai katytė pasirodo yra visiškai „rankinukė“ ir glaustūnė. Iš kur tame kieme atsiradusi, nuo kurio medžio ši Gilė nukritusi, nežinome. Kad buvusi naminukė, akivaizdu iš jos elgesio. Pati lipa ant rankų, glaudžiasi, susisuka, susirango žmogaus glėbyje, atsargiai stebi ar tik nepaleisi. Įsitikinusi, kad glėbys saugus, ramiai užmiega. Matosi, kad be galo išsiilgusi žmogaus dėmesio ir meilės, ko jau seniai neturėjo.

Gilė – tobulas sutvėrimas, per klaidą atsidūręs kieme. Tokią grąžinti atgal į kiemą būtų tikra nuodėmė. Todėl labai prašome visų mūsų draugų pagalbos – dalinkitės Gilės skelbimu, gal kaip tik ją pamatys žmogus, ieškantis meilios ir jaukios žmogaus draugės savo namuose.

Jeigu esate geras ir jautrus žmogus, jeigu esate rūpestingas, atsakingas ir norite, kad Gilė gyventų Jūsų namuose, skambinkite arba rašykite 860263641, [email protected], Vilnius.

augintiniai, dovanojamas kačiukas, dovanojami kačiukai, globotinio pusryčiai, gyvūnai, gyvūnų globa, katė, katinas, parama

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai