Komedijos „Ištekėti per naktį“ tęsinys: nuotykiai Sočyje niekuo nenusileidžia moteriškai „Pagirių Las Vegase“ versijai

Lietuvos kino teatruose įvyko nuotaikingos komedijos „Ištekėti per naktį 2“ premjera, savo šmaikštumu, netikėtomis situacijomis ir komiškais herojais nenusileidžianti kultinei „Pagirių“ trilogijai. Skirtumas tik tas, jog pagrindiniai personažai čia yra moterys!

Komedijoje, galima sakyti, vaidina visas Rusijos jaunosios kartos kino aktorių žvaigždynas. O po pirmosios dalies sėkmės režisierius Dmitrijus Suvorovas nusprendė: istorija reikalauja tęsinio.

„Sutikite, kad moterų sveiku protu suprasti neįmanoma, tad kurti scenarijų apie jų nuotykius bandant ištekėti – vienas malonumas. Komiškos situacijos pasitaiko pačiose įprasčiausiose vietose – parduotuvėje, gatvėje, automobilių plovykloje ar poliklinikoje. Žodžiu, tik reikia jas pamatyti ir paversti iš koto verčiančia komedija“, – juokiasi režisierius.

Pirmojoje juostos dalyje buvo pasakojama apie itin komplikuotas, tačiau galų gale įvykusias Katios (aktorė Olga Kuzmina) vestuves. Dabar, kai naujai iškepta žmona ir trys jos draugės vėl gyvena įprastus gyvenimus, ateina laikas komedijai „Ištekėti per naktį 2“!

Tęsinio istorija suksis apie kitą iš draugių, kuriai galų gale pasiperša jos išsvajotasis bankininkas – „kreditų karalius“ Miša. O tuomet ateina laikas audringam mergvakariui Sočyje, kurio jo dalyvės niekad nepamirš.

„Aš esu tiek daug girdėjusi apie mergvakarius, kad man būtų net baisu pagalvoti apie savąjį. Kodėl būtina švęsti taip, kad kitą rytą nieko neprisimintum? Ir, kas keisčiausia, tą patį daro ir vyrai, ir moterys. O kiek vestuvių po to dėl tokių pasėkmių neįvyksta?“, – juokiasi viena iš pagrindinių komedijos aktorių, įkūnijusi vestuvių planuotoją, Svetlana Chodčenkova.

Ryte po audringo vakarėlio veiksmas pasisuka netikėta linkme. Nors ir skaudančia galva, būsima nuotaka susivokia, kad Miša jau turėtų būti atskridęs į Sočį. Nieko nelaukusi, ji išlekia į oro uostą, puola savo mylimajam ant kaklo ir, neleidusi jam pasakyti nė žodžio, atsitempia į viešbutį. Tačiau čia iškyla problema. Jaunikis nepažįsta nei Dašos, nei jos draugių ir apskritai nesupranta, ko iš jo nori keturios pagiringos moterys. Čia ir prasideda visa virtinė juokingų nuotykių ir nesusipratimų.

Antroji nuotaikinga keturių draugių nuotykių Sočyje dalis – „Ištekėti per naktį 2“ – jau rodoma Lietuvos kino teatruose.

filmai, Ištekėti per naktį, komedija, rusiška komedija, rusiski filmai

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai