Komedijoje „Trenk kaip vyras“ suvaidinęs Ch. Day’us savo 5-metį sūnų moko apsiginti nuo patyčių

Šiais laikais vaikai vieni kitiems – itin negailestingi, o dažnai patyčios baigiasi itin liūdnai. Būtent todėl komedijoje „Trenk kaip vyras“ suvaidinęs aktorius Charlie Day’us savo sūnų apsiginti ėmė mokyti nuo pat mažens. Juostų „Kaip atsikratyti boso“ bei „Kvaišų atostogos“ žvaigždė sako, jog jis pats mokykloje buvo užgauliojamas ir padarys viską, kad tik jo penkiamečiam sūnui Russelui Wallace’ui netektų patirti to paties. Apie tai aktorius prakalbo dėl to, jog naujausiame filme „Trenk kaip vyras“ jam drauge su reperiu Ice Cube teko suvaidinti mokytojus, kurie santykius nusprendžia išsiaiškinti kumščiais.

„Šiaip aš nesu blogiukas. Atvirkščiai – esu per minkštas ir per pūkuotas šiam pasauliui. Būtent todėl ir mano personažas komedijoje yra itin juokingas. Neabejoju, kad būtent dėl to ir gavau šį vaidmenį, juk visi žino, koks esu realiame gyvenime ir kad niekad nesivelčiau į muštynes“, – sako Ch. Day’us.

Aktorius pasakoja, jog būtent dėl šių savybių mokykloje jį dažnai užgauliodavo bendraklasiai ir vyresnėliai. Todėl kai tik sužinojo, kad taps tėčiu, iškart sau pasakė: „mano vaikas gyvens kitaip“.

„Man net baisu pagalvoti, ką patiria vaikai, iš kurių tyčiojasi. Nelinkėčiau to net baisiausiam priešui, o ypač – savo vaikui. Nuo pat mažens jį mokau apsiginti, tačiau tikrai neskatinu muštis. Pasakoju jam, kaip svarbu nesivelti į diskusijas, jausti savivertę ir nereaguoti į patyčias. Tiems, kurie tyčiojasi iš kitų – tai pats didžiausias spyris į užpakalį“, – sako Holivudo žvaigždė.

Būtent dėl to jis ir sutiko vaidinti vyriškai stiprioje komedijoje „Trenk kaip vyras“. Čia jis ir Ice Cube vaidina du vidurinės mokyklos mokytojus, savo santykius ketinančius išsiaiškinti nuo seno vyrams būdingu keliu – kumščiais.

Paskutiniąją mokslo metų dieną švelnių manierų anglų kalbos mokytojas Endis Kempbelas neriasi iš kailio stengdamasis išgyventi tarp jokių ribų nejaučiančių abiturientų. Tačiau reikalai komplikuojasi dar labiau, kai Kempbelas pasipainioja po kojomis Ronui Striktlandui – storžieviui, kurio prisibijo ne tik mokiniai bet ir mokytojai. Galiausiai, Striktlandas pasiūlo Kempbelui santykius išsiaiškinti kumščiais.

Kad išvengtų gėdos būti sumuštas mokinių ir kolegų akivaizdoje, Kempbelas yra priverstas išbandyti pačius beviltiškiausius kelius išvengti muštynių. Tačiau jei jis stotų prieš Striktlandą, gal tai kaip tik būtų tai, ko seniai reikėjo tiek mokyklai, tiek pačiam Kempbelui? Viskas paaiškės po pietų, mašinų aikštelėje.

Velniškai juokinga ir net pamokanti komedija „Trenk kaip vyras“ Lietuvos kino teatruose - nuo vasario 17 dienos.

filmai, filmai apie mokyklą, juokingi filmai, kinas, komedija, Trenk kaip vyras

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai